Na V&D gaat ook Topshelf weer dicht in binnenstad Arnhem

Na V&D gaat ook Topshelf weer dicht in binnenstad Arnhem

Sport- en Modeketen Topshelf redt het ook niet in het grote pand in het centrum van Arnhem, waar eerst een vestiging van V&D zat. Het bedrijf maakte het wereldkundig dat het de vestigingen in Groningen en Arnhem ook gaat sluiten. Nijmegen werd eerder al gesloten.

Topshelf kwam als eerste in Arnhem

De 35 mensen die nu in dienst zijn van het bedrijf krijgen mogelijk ergens anders onderdak. Vorig jaar kreeg Arnhem de eer om als eerste stad een voormalige filiaal van V&D te verhuren aan een ander bedrijf. Topshelf kwam toen in het pand van V&D.

Veel te hoge huren

Het bedrijf was in eerste instantie positief, maar lijkt dat nu weer bij te stellen omdat de huren veel te hoog zijn. Omdat de onderhandelingen met de verhuurder over een huursverlaging op niets uitliepen, heeft de directie besloten ook om de vestiging in Arnhem te sluiten. Binnenkort is er een leegverkoop, omdat Topshelf alles wil wegdoen.

La Place blijft wel open

La Place blijft wel gewoon open, omdat het bedrijf niets te maken heeft met Topshelf. Of de voormalige filiaal van de V&D meteen een nieuwe huurder kan vinden is niet bekend. De eigenaar van het pand is rijk zat en ligt niet wakker van een pand die tijdelijk leeg staat. Er bestaat ook nog een kleine kans dat de directie van Topshelf aan het bluffen is door nu al aan te geven aan het eind van het jaar niet door te gaan. Zo is de kans groot dat de verhuurder alsnog met een huurverlaging komt.






Related Articles

Twee Turkse Rotterdammers de cel in voor heroïne, cocaïne, wapens

Twee broers gebruikten Café De Ketel in Rotterdam als ontmoetingsplek

Oud en Nieuw een ‘succes’ in Arnhem: Maar 7 voertuigen in brand gestoken

Deze jaarwisseling was het iets rustiger dan in voorgaande jaren, maar veel rustiger was het ook niet. Er was amper

Ramkraak bij juwelier in Velp mislukt vanwege zware beveiliging

Op donderdag 8 april, rond half vier ’s nachts, hebben onbekenden geprobeerd een juwelier in Velp leeg te plunderen. Het

Geverifieerd door MonsterInsights