Olympisch bokser Mullenberg gespot in Arnhemse boksschool

Olympisch bokser Mullenberg gespot in Arnhemse boksschool

Peter Müllenberg, van de Apeldoornse boksclub ABCC, was woensdagavond te gast bij Boxing By Kasap in Arnhem. De bekende bokser en soldaat (in het dagelijks leven) was tijdens een sparringsessie aan het trainen met anderen die aanwezig waren.

Boxing By Kasap training ging gewoon door

In de tussentijd was bokstrainer Sayit Yanik druk bezig met zijn eigen training waar veel boksers bij aanwezig waren zoals de kampioen van Noord Nederland Ismael Tadlaoui, advocaat Ismet Ozkara en futsaltrainer Idris Akyuz. Bronnen bij de boksclub melden dat Müllenberg ook werd uitgedaagd door een lid van Boxing By Kasap, maar dat hij weigerde vanwege tijdsgebrek.

Bloedneus voor bikkelharde kampioen

Olympisch bokser Peter Müllenberg ging tekeer tijdens de sparringsessies met drie verschillende kandidaten. Het was op een gegeven moment zelfs zo fel dat Müllenberg een bloedneus kreeg, waar hij overigens geen last van had. De bikkelharde kampioen ging gewoon verder met zijn harde stoten, waar de anderen zichtbaar last van hadden. De stoten bleven niet onopgemerkt in de zaal. Alle aanwezigen waren af en toe te druk met het kijken naar de gevechten van Müllenberg in de ring, in plaats van de eigen training.

Mullenberg en sparringspartner staan klaar in de ring

Wie is Peter Müllenberg?

Voor de niet-kenners van Peter Müllenberg: Deze bokser is de eerste bokser die weer na 24 jaar Nederland vertegenwoordigde bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. In de achtste finales verloor hij nipt van Mammadov (Azerbeidzjan) met 29-28, 29-28, 29-28. Nederland was voor het laatst met Arnhemmer Orhan Delibas aanwezig bij de Spelen van Barcelona in 1992.

ReactiesRelated Articles

Turkse ‘killer’ uit Arnhem topscorer van Gelderland

De 33-jarige Nedelandse Turk in dienst bij Veluwezoom is op dit moment topscorer van Gelderland. (foto: HetGelderseVoetbal.nl) Reacties

Dierense Boys maakt gehakt van Dinxperlo en stuurt ze naar huis

Na een week extra rust mochten de heren van Dierense Boys 1 in actie komen tegen FC Dinxperlo 5. Reacties

Sterspelers maken debuut tijdens eerste oefenduel Elsweide

20 augustus was een bijzondere zondag voor veel voetbalfans uit Arnhem. De trotse club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf, vv