Car Cleaning Arnhem maakt auto’s schoner dan schoon

by AMS97531A123 | 7 september 2017 23:58

Car Cleaning Arnhem is een merk geworden in Arnhem en omstreken. Het bedrijf zorgt dagelijks voor schonere auto’s op de Arnhemse wegen. Car Cleaning Arnhem dat een 4,9 scoort (van de vijf punten) bij met Google recencies doet meer dan alleen poetsen. De medewerkers van Car Cleaning Arnhem poetsen de auto’s met liefde en delen dit daarna bijna altijd via social media.



Overuren vanwege veel vraag

Het autopoetsbedrijf aan de Overmaat in Arnhem maakt overuren omdat iedereen wil rijden in een auto die professioneel gereinigd is. De auto’s zien er dan ook na een poetsbeurt weer uit als een nieuwe auto. Nu de vakantie voorbij is, komen er meer mensen langs. Wie wil er nou niet in een gloednieuwe auto rijden?

Meer dan alleen het poetsen van auto’s

Op de website[1] van het bedrijf is te zien hoe er meer wordt gedaan dan alleen poetsen om auto’s te laten glanzen. Eigenaar Serkan zorgt voor een bakje koffie en als je niet wilt wachten kun je zelfs een fraaie leenauto krijgen om boodschappen te doen. Van het reinigen van bekleding tot aan het verwijderen van krassen kun je terecht bij Car Cleaning Arnhem.

Endnotes:
  1. website: http://www.carcleaningarnhem.nl/portfolio

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/09/07/car-cleaning-arnhem-maakt-autos-schoner-dan-schoon/