Osman en Vitesse per direct uit elkaar

Osman en Vitesse per direct uit elkaar

De talentvolle Syrische voetballer en Vitesse gaan niet verder met elkaar. De middenvelder van Vitesse heeft zijn contract laten ontbinden bij de club en is nu vrij om een club te kiezen. Verschillende bronnen melden dat de speler mogelijk naar Turkije gaat. (foto: Vitesse.nl)

Osman in actie tijdens het trainingskamp van Vitesse

11 jaar gespeeld bij Vitesse

Na 11 jaar moet de 23-jarige middenvelder weg bij Vitesse. De Duivenaar van Syrische afkomst maakte de jeugdopleiding mee van Vitesse en redde het tot de selectie. Met alle aankopen en concurrentie brak hij nooit definitief door. Osman speelde in totaal 4 wedstrijden voor Vitesse.

Vitesse werkt mee aan vrije transfer

Vitesse en tecnisch directeur Mohammed Allach werken mee aan een vrije transfer van de speler. In verschillende media vertelde Allach dat het om ‘een voorbeeldige prof gaat, maar dat hij helaas net niet de laatste stap heeft gemaakt. Dan is dit de beste stap voor hem. Hij is een aanwinst voor elke club aan de onderkant van de eredivisie.”

Of Osman dat ook gaat doen is nog maar de vraag. De speler kan in Nederland niet meer dan 1400 euro per maand verdienen. Terwijl een club uit Turkije, ongeacht welk niveau meer zal bieden dan een VVV of Excelsior. De voetballer moet zelf natuurlijk een keuze gaan maken in de komende uren.


ReactiesRelated Articles

Kruiswijk verlengt en blijft nog twee jaar bij Vitesse

Verdediger Arnold Kruiswijk gaat zijn aflopend contract bij Vitesse verlengen. Dat maakte de club bekend. Kruiswijk gaat een dezer dagen

VIDEO Zoon maakt vader he-le-maal gek met: Fener aglama!

Deze kleine Galatasaray supporter maakt zijn vader helemaal gek. Vader die voor Fenerbahçe is, heeft het zwaar met zijn zoon

Gemril Pluimveeservice nieuwe hoofdsponsor van DCS E1

Het Arnhemse bedrijf Gemril Pluimveeservice heeft een akkoord bereikt met het E1 elftal van DCS inzake een sponsoring. De E1