Osman en Vitesse per direct uit elkaar

Osman en Vitesse per direct uit elkaar

De talentvolle Syrische voetballer en Vitesse gaan niet verder met elkaar. De middenvelder van Vitesse heeft zijn contract laten ontbinden bij de club en is nu vrij om een club te kiezen. Verschillende bronnen melden dat de speler mogelijk naar Turkije gaat. (foto: Vitesse.nl)

Osman in actie tijdens het trainingskamp van Vitesse

11 jaar gespeeld bij Vitesse

Na 11 jaar moet de 23-jarige middenvelder weg bij Vitesse. De Duivenaar van Syrische afkomst maakte de jeugdopleiding mee van Vitesse en redde het tot de selectie. Met alle aankopen en concurrentie brak hij nooit definitief door. Osman speelde in totaal 4 wedstrijden voor Vitesse.

Vitesse werkt mee aan vrije transfer

Vitesse en tecnisch directeur Mohammed Allach werken mee aan een vrije transfer van de speler. In verschillende media vertelde Allach dat het om ‘een voorbeeldige prof gaat, maar dat hij helaas net niet de laatste stap heeft gemaakt. Dan is dit de beste stap voor hem. Hij is een aanwinst voor elke club aan de onderkant van de eredivisie.”

Of Osman dat ook gaat doen is nog maar de vraag. De speler kan in Nederland niet meer dan 1400 euro per maand verdienen. Terwijl een club uit Turkije, ongeacht welk niveau meer zal bieden dan een VVV of Excelsior. De voetballer moet zelf natuurlijk een keuze gaan maken in de komende uren.


ReactiesRelated Articles

VIDEO Panna-Koning Touzani op pad met Jetro Willems

Soufiane Touzani zoekt PSV’er Jetro Willems op en gaat samen onder andere in de metro. Reacties

Arnhemse boksers presteren uitmuntend tijdens internationale bokstoernooi

De leerlingen van Sait Yanik, van boksschool Boxing by Kasap uit Arnhem doen het uitmuntend tijdens het grootste internationale bokstoernooi

Ex-Vitessenaar Bozbiyik helpt de jeugd aan een toekomst

Umran Bozbiyik, tegenwoordig trainer van de F2 van AFC Arnhem, doet er alles aan om de jeugd te helpen aan