Osman en Vitesse per direct uit elkaar

Osman en Vitesse per direct uit elkaar

De talentvolle Syrische voetballer en Vitesse gaan niet verder met elkaar. De middenvelder van Vitesse heeft zijn contract laten ontbinden bij de club en is nu vrij om een club te kiezen. Verschillende bronnen melden dat de speler mogelijk naar Turkije gaat. (foto: Vitesse.nl)

Osman in actie tijdens het trainingskamp van Vitesse

11 jaar gespeeld bij Vitesse

Na 11 jaar moet de 23-jarige middenvelder weg bij Vitesse. De Duivenaar van Syrische afkomst maakte de jeugdopleiding mee van Vitesse en redde het tot de selectie. Met alle aankopen en concurrentie brak hij nooit definitief door. Osman speelde in totaal 4 wedstrijden voor Vitesse.

Vitesse werkt mee aan vrije transfer

Vitesse en tecnisch directeur Mohammed Allach werken mee aan een vrije transfer van de speler. In verschillende media vertelde Allach dat het om ‘een voorbeeldige prof gaat, maar dat hij helaas net niet de laatste stap heeft gemaakt. Dan is dit de beste stap voor hem. Hij is een aanwinst voor elke club aan de onderkant van de eredivisie.”

Of Osman dat ook gaat doen is nog maar de vraag. De speler kan in Nederland niet meer dan 1400 euro per maand verdienen. Terwijl een club uit Turkije, ongeacht welk niveau meer zal bieden dan een VVV of Excelsior. De voetballer moet zelf natuurlijk een keuze gaan maken in de komende uren.


Reacties



Related Articles

T-Mobile tekent contract met bekende amateurvoetballer uit Arnhem

Umit Senyer uit Arnhem is al geruime tijd in dienst bij T-Mobile. De bekende amateurvoetballer met skills maakte via social media bekend

Elsweide D1 op bezoek bij cafetaria Presikhaaf

De technische staf en de spelers van Elsweide D1 brachten een bezoek aan cafetaria Presikhaaf (Gildemeesterplein) in Arnhem. Reacties

Akın Zeyrek (Treffers) gespot in gloednieuwe Mercedes

Treffers O19-speler Akın Zeyrek werd woensdagmiddag gespot in een gloednieuwe Mercedes. De Mercedes waar Zeyrek (18) in reed is geen