Turkse First Lady bezoekt Myanmar terwijl VN geen ’toegang’ heeft tot Myanmar

by AMS97531A123 | 7 september 2017 23:36

Turkije begint toch steeds vaker en vaker de taken van de VN over te nemen in de regio en in andere delen van de wereld. De VN is om onduidelijke redenen afwezig in Myanmar (Birma) en machtige landen zoals de VS, China en Rusland zijn drukker met andere dingen dan de moslims die afgeslacht worden in Myanmar.

[1]

First Lady bezoekt Myanmar 

Je kunt denken wat je wilt van de Turkse president Erdogan. Maar toch heeft deze man bewezen dat hij meer doet aan ondrukte mensen in de wereld dat dan alle andere wereldleiders bij elkaar. De Turkse First lady Emine Erdogan was vandaag samen met zijn zoon Bilal Erdogan in Cox Bazar. Een stad dichtbij de kampen, waar veel vluchtelingen uit Myanmar verblijven. De Turkse First Lady wilde met haar bezoek aandacht vragen voor het drama dat zich afspeelt in Myanmar.

1000 ton aan hulpgoederen mee naar Myanmar

Verschillende Turkse ministers, waaronder de Turkse Minister van Buitenlandse Zaken waren meegereisd naar Myanmar om Emine Erdogan te vergezellen.  De Turken hebben ook allerlei hulpgoederen gebracht, dankzij steun van de Turkse Halve Maan en TIKA stichting. Het bezoek van Emine Erdogan aan Myanmar (Burma) zorgde voor veel emotionele reacties bij veel mensen die haar wilden omhelzen.



Endnotes:
  1. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/09/07/turkse-first-lady-bezoekt-myanmar-terwijl-vn-geen-toegang-heeft-tot-myanmar/