OndernemerLIVE Arnhem zorgt voor verbinding in de stad

OndernemerLIVE Arnhem zorgt voor verbinding in de stad

Stichting OndernemerLive wil met het event OndernemerLIVE bedrijfsleven in Arnhem met elkaar verbinden. Het bestuur van de stichting bestaat uit zware kalibers die meedenken in Arnhem en een bijdrage leveren aan de stad.

Onder leiding van Toni Iniguez van Antonio Shining Places heeft de stichting OndernemerLIVE een event georganiseerd waar bijna de hele stad af komt. Pascal Rietman en Chrystel Speets zorgen voor de organisatie van OndernemerLIVE.Niet alleen voor ondernemers

Niet alleen ondernemers komen naar dit event. Tijdens de eerste dag op donderdag 7 september waren er al bezoekers uit onderwijs, overheid en studenten, waar volgens verschillende bronnen 300 mensen op af kwamen. Vandaag verwacht de organisatie een topdag, omdat meer dan 1000 vertegenwoordigers zich hebben aangemeld voor een dag vol met workshops, netwerken en andere activiteiten.

Workshop van Made by Media

Donderdag was er bijvoorbeeld een workshop van Made by Media waarbij bezoekers tips en & tricks kregen over het filmen met je smartphone. Eigenaar Martine Grol van Made by Media legde uit hoe een bedrijf een simpel smartphone kan toepassen als videomarketing. Alle bijeenkomsten tijdens OndernemerLIVE zijn laagdrempelig waardoor iedereen wel wat leuks kan beleven.

Vrijdag 8 september zijn er ook interessante programma’s zoals intercultureel communiceren, smart industry en spraakmakende cases in het arbeidsrecht. Via een app worden alle deelnemers ook zeer actief op de hoogte gehouden van alle nieuws en updates.

Meld je aan of kijk op de website van OndernemerLIVE voor meer info.

ReactiesRelated Articles

Gestolen ketting gevonden in geslachtsorgaan vrouwelijke verdachte

Vrijdag 21 juli 2017 omstreeks 17:30 uur, werd een gouden ketting gestolen van een bejaarde vrouw op de Rozendaalselaan te

Treinongeluk Dieren krijgt meer duidelijkheid

Bij het treinongeluk op de spoorwegovergang aan de Wilhelminaweg in Dieren is op tweede kerstdag rond 08.45 uur een 71-jarige

KWF benefietdiner voor de derde keer in Arnhem

Op 13 oktober organiseert Stichting Events2Cancer in samenwerking met Hotel Groot Warnsborn in Arnhem de derde editie van het KWF