ATIK 10 uit Apeldoorn heeft twee sterke spelers uit Arnhem

ATIK 10 uit Apeldoorn heeft twee sterke spelers uit Arnhem

Futsalvereniging ATIK uit Apeldoorn heeft er dit seizoen versterking bij uit Arnhem. Het elftal van de Turkse vereniging dat uitkomt in de vierde klasse van het zaalvoetbal (futsal) bestaat sinds kort uit de bekende Arnhemse voetballers Muzaffer Dilekci en Ramazan Ecevit. (foto: Facebook/Atik)



ATIK 10 in de 4e klasse

Het elftal bestaat voornamelijk uit de leden van de familie Dogan uit Apeldoorn en de heren uit Arnhem spelen hier wekelijks mee. Voor de niet kenners van beide spelers: Muzaffer Dilekci is misschien wel een van de beste keepers uit Arnhem, die het nodige ervaring heeft opgebouwd in allerlei toernooien.

Ex-ESCA en AFC Arnhem speler Ramazan Ecevit is ook een prima back geweest op het veld. Met zijn ervaring en snelheid is hij ook een prima speler voor ATIK 10 uit Apeldoorn. ATIK speelde haar eerste wedstrijd gelijk (6-6) en scoort dus heel makkelijk. Het blijft nog spannend hoe ATIK 10 in het nieuwe seizoen gaat preseteren. Eerdere berichtgeving over een verloren duel, was onjuist.

Bronnen dichtbij de spelers melden dat beide spelers een emotionele band hebben met Apeldoorn, en er vaak komen in vergelijking met de gemiddelde Arnhemmer. Hierdoor was de keuze voor ATIK sneller gemaakt dan verwacht.

Voorzitter Ercan Bocu schrijft op de website van ATIK het volgende over de vereniging: ‘De voornaamste doelstelling van ATIK jongerenvereniging is het bijdrage leveren aan de integratie en de deelname van met name Turkse Islamitische jongeren in de Nederlandse samenleving.’ ATIK is een voorbeeldvereniging in Nederland en is zeer actief in de samenleving. Volgens veel zaalvoetbaliefhebbers is het ook een voorbeeldvereniging in heel Nederland.




Related Articles

Derde klasse veel te laag voor succeselftal Elsweide O13

Trainer Harun Koprulu, van Elsweide O13, wil het zelf niet bevestigen, maar begrijpt dat er ‘kritiek’ is als je elke

Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Niet alleen Imparator Boga werd kampioen met de F1 bij Elsweide. De F2 van Elsweide, Elsweide Onder 9, werd ook

Vitesse – NEC op zondag 27 februari zonder uitpubliek

De Eredivisiewedstrijd Vitesse – NEC op zondag 27 februari as. wordt, ongeacht een eventuele versoepeling van de regels voor uitpubliek,

Geverifieerd door MonsterInsights