Nieuwe shirtsponsors voor oude bekenden uit Arnhem

Nieuwe shirtsponsors voor oude bekenden uit Arnhem

3Dsignbox.nl is de nieuwe shirtsponsor van het vriendenelftal dat bestaat uit bekende amateurvoetballers uit Arnhem en omgeving. 



Bekendmaking via facebook

De bekendmaking werd twee dagen geleden via social media met een teamfoto waarbij we oude bekenden uit de futsalwereld tegenkwamen. De aanvoerder van AFC Generalex, Ferhan Basaran en oud-AFC Arnhem speler Omer Ersan zijn opvallende namen uit dit elftal die ook op hoog niveau hebben gespeeld. Linkspoot Hikmet Citirki (Ex-Anadolu ’90) is ook onderdeel van het elftal.

Het elftal bestaat verder ook uit ondernemers uit de stad die al jaren bezig zijn met verschillende werkzaamheden. Make It Yours eigenaar Hasan Deniz en MyPhone eigenaar Ugur Cilingir spelen ook in dit elftal.

Of de heren ook als elftal geen meedoen aan toernooien of een futsalcompetitie is niet bekend. Helaas hebben we niemand kunnen bereiken voor commentaar.





Related Articles

Inschrijving Ome Joop’s Tour 2021 geopend

Hoe de 70e editie van Ome Joop’s Tour dit jaar gereden gaat worden, is nog steeds de vraag. Maar dát

Evital opent atelier voor activerend werk

Arnhem – Op donderdag 6 juli vond de feestelijke opening plaats van het atelier van Evital voor activerend werk. Prachtig

Arnhemse ‘Ibo’ deelt prachtig duet van rockliedje Cem Karaca

De bekende Arnhemse ondernemer Bedri Akbulut kan veel meer dan alleen het hervullen van inktcartridges. Akbulut staat ook wel bekend

Geverifieerd door MonsterInsights