Jaarlijkse Eet & Drink Festijn in Arnhem-Zuid gaat weer beginnen

Jaarlijkse Eet & Drink Festijn in Arnhem-Zuid gaat weer beginnen

Het jaarlijkse Eet & Drink Festijn van Stichting Lale aan de Fluitekruidstraat 2 gaat weer los op vrijdag 22 september. Rond 13.00 uur kunnen de eerste gasten dan naar Arnhem-Zuid komen. Het festijn duurt tot en met zondag 24 september en is dagelijks van 11.00 tot 19.30 open voor de bezoekers.

Eet & Drink Frestijn tijdens braderie

Het Eet & Drink Festijn is eigenlijk een braderie dat jaarlijks terugkeert. Het wordt ook wel ‘Kermes’ genoemd, niet te verwarren met een Kermis met attracties. Tijdens deze Kermes/Braderie kunnen de bezoekers genieten van allerlei heerlijke gerechten en maaltijden. Veel Arnhemmers bezoeken deze braderie dan ook jaarlijks omdat het eten nu eenmaal heerlijk is op deze dag.

De dag wordt samen met vrijwilligers van Stichting Lale uit Arnhem-Zuid en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van lokale ondernemers.

Burendag in Arnhem-Zuid

Zaterdag 23 september is een bijzondere dag omdat burendag dan wordt gevierd. Samen met de Kruiskerk organiseert Islamitsch Centrum Arnhem-Zuid activiteiten voor jong en oud. Zo kan men aan de Lisdoddelaan sporten, kijken naar muziekoptredens of bijvoorbeeld schilderen. De burendag is van 14.00 tot 17.00 uur.


ReactiesRelated Articles

Bekende Arnhemse DJ geeft optreden in Dubai

De bekende Arnhemse DJ SMP gaat vrijdag 12 augustus optreden in Dubai. Samen met de Engelse Scottie B gaat hij

Drugslab in Arnhem-Zuid blijkt illegale brouwerij te zijn

Het drugslab, waar de politie zondagavond over informeerde, blijkt toch geen drugslab te zijn. (foto: archief/pixabay) Reacties

Arnhemmer Umut Timur famous in Turkije met nieuwe single

Arnhemmer en zanger Umut Timur is al lang bezig met muziek en wordt langzamerhand een bekende Turk in Turkije. Umut