Jaarlijkse Eet & Drink Festijn in Arnhem-Zuid gaat weer beginnen

Jaarlijkse Eet & Drink Festijn in Arnhem-Zuid gaat weer beginnen

Het jaarlijkse Eet & Drink Festijn van Stichting Lale aan de Fluitekruidstraat 2 gaat weer los op vrijdag 22 september. Rond 13.00 uur kunnen de eerste gasten dan naar Arnhem-Zuid komen. Het festijn duurt tot en met zondag 24 september en is dagelijks van 11.00 tot 19.30 open voor de bezoekers.

Eet & Drink Frestijn tijdens braderie

Het Eet & Drink Festijn is eigenlijk een braderie dat jaarlijks terugkeert. Het wordt ook wel ‘Kermes’ genoemd, niet te verwarren met een Kermis met attracties. Tijdens deze Kermes/Braderie kunnen de bezoekers genieten van allerlei heerlijke gerechten en maaltijden. Veel Arnhemmers bezoeken deze braderie dan ook jaarlijks omdat het eten nu eenmaal heerlijk is op deze dag.

De dag wordt samen met vrijwilligers van Stichting Lale uit Arnhem-Zuid en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van lokale ondernemers.

Burendag in Arnhem-Zuid

Zaterdag 23 september is een bijzondere dag omdat burendag dan wordt gevierd. Samen met de Kruiskerk organiseert Islamitsch Centrum Arnhem-Zuid activiteiten voor jong en oud. Zo kan men aan de Lisdoddelaan sporten, kijken naar muziekoptredens of bijvoorbeeld schilderen. De burendag is van 14.00 tot 17.00 uur.


ReactiesRelated Articles

VIDEO Het mooie weer komt eraan, wat niet handig is op een motor

Het mooie weer komt eraan en de motorrijders onder ons beginnen steeds actiever te worden. Reacties

Zanger Keremcem aanwezig bij opening nieuwe zaak bekende hairstylist

De bekende hairstylist Ahmet Bozdag is al jaren een fenomeen in het stylen van verschillende soorten kapsels. Hij was ook

Oudere man op de fiets zwaargewond na aanrijding in Spankeren, met traumahelikopter naar het ziekenhuis

Zaterdagochtend is er een oudere man op de fiets aangereden door een auto. Dit ongeval gebeurde ter hoogte van restaurant