Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

De gemeente Arnhem doet er alles aan om grote criminele groepen uit de stad te krijgen. Tegenhouden lukt natuurlijk niet helemaal, omdat Arnhem nog steeds te vaak bovenaan lijstjes staat waar het niet hoort te staan. 

Belangrijke meeting in Den Haag

De adviseur van burgemeester Ahmed Marcouch, Arndt Stroink, was onlangs in Denhaag voor een zeer belangrijke meeting. De programmamanager Veiligheid van de gemeente maakte hier zelf melding van via twitter: ”2 dagen mogen bezighouden in Den Haag met de aanpak rond criminele organisaties. Erg leerzaam #europol #eurojust #ondermijning. ”

De belangrijkste ambtenaar van de gemeente heeft zich dus twee dagen bezighouden met allerlei onderwerpen over criminele organisaties. Mogelijk heeft dit te maken met recente ontwikkelingen in Arnhem waarbij criminelen ongestraft bezig zijn met allerlei illegale activiteiten. Zeker weten we het natuurlijk niet.

Later meer….


ReactiesRelated Articles

Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

De 26-jarige Oscar Schutter is al sinds zijn geboorte fan van de Arnhemse club. Oscar maakt mooie tijden mee nu

Omdat we Appie Nouri nooit mogen vergeten…

Soms heb je geen tekst nodig om uit te leggen hoe emotioneel je bent of hoe goed iemand is geweest

VIDEO Voorvertoning Recep Ivedik 5 nu officieel

Sahan Gökbakar de man die deel 1 tot en met 4 van Recep Ivedik op zijn naam heeft staan. Reacties