Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

De gemeente Arnhem doet er alles aan om grote criminele groepen uit de stad te krijgen. Tegenhouden lukt natuurlijk niet helemaal, omdat Arnhem nog steeds te vaak bovenaan lijstjes staat waar het niet hoort te staan. 

Belangrijke meeting in Den Haag

De adviseur van burgemeester Ahmed Marcouch, Arndt Stroink, was onlangs in Denhaag voor een zeer belangrijke meeting. De programmamanager Veiligheid van de gemeente maakte hier zelf melding van via twitter: ”2 dagen mogen bezighouden in Den Haag met de aanpak rond criminele organisaties. Erg leerzaam #europol #eurojust #ondermijning. ”

De belangrijkste ambtenaar van de gemeente heeft zich dus twee dagen bezighouden met allerlei onderwerpen over criminele organisaties. Mogelijk heeft dit te maken met recente ontwikkelingen in Arnhem waarbij criminelen ongestraft bezig zijn met allerlei illegale activiteiten. Zeker weten we het natuurlijk niet.

Later meer….


ReactiesRelated Articles

Nieuwe verkeersstructuur maakt zuidelijke binnenstad eenvoudig bereikbaar

Fietsstroken, nieuwe busroute en meer groen in zuidelijke binnenstad. Reacties

Paniek in vluchtelingenopvang koepelgevangenis Arnhem, politie, brandweer en ambulance er naar toe

De politie-, brandweer- en ambulancewagens rukten vanavond uit omdat er in ‘De Berg’ een stof is gemeten die waarschijnlijk gevaarlijk

Islamitisch basisschool groeit enorm dankzij nieuwe Turkse directeur

Basisschool Ibni-Sina in Klarendal heeft al sinds een jaar een nieuwe directeur. Yücel Aydemir heeft 26 jaar een UWV achtergrond