Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

De gemeente Arnhem doet er alles aan om grote criminele groepen uit de stad te krijgen. Tegenhouden lukt natuurlijk niet helemaal, omdat Arnhem nog steeds te vaak bovenaan lijstjes staat waar het niet hoort te staan. 

Belangrijke meeting in Den Haag

De adviseur van burgemeester Ahmed Marcouch, Arndt Stroink, was onlangs in Denhaag voor een zeer belangrijke meeting. De programmamanager Veiligheid van de gemeente maakte hier zelf melding van via twitter: ”2 dagen mogen bezighouden in Den Haag met de aanpak rond criminele organisaties. Erg leerzaam #europol #eurojust #ondermijning. ”

De belangrijkste ambtenaar van de gemeente heeft zich dus twee dagen bezighouden met allerlei onderwerpen over criminele organisaties. Mogelijk heeft dit te maken met recente ontwikkelingen in Arnhem waarbij criminelen ongestraft bezig zijn met allerlei illegale activiteiten. Zeker weten we het natuurlijk niet.

Later meer….


ReactiesRelated Articles

Wereldrecord ‘Grootste Halay’ verbroken tijdens Posof Seyranı

Tijdens eerste Pinksterdag werd tijdens de Posof Seyranı in Eersel, een festival met duizenden Turkse Nederlanders en bezoekers uit Duitsland

Ondernemers woedend na verdwijnen parkeerplaatsen bij Espressobar Tape

Bij Espressobar Tape hebben ze vermoedelijk goede banden met afdelingen vergunningen van de gemeente Arnhem. Sinds een week zijn namelijk twee openbare parkeerplaatsen aan

Overvaller met ‘horror-tanden’ beroofd jongens in Arnhem

De politie is weer heel druk met stratroven in Arnhem en roept getuigen op om te reageren. De kans is