Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

De gemeente Arnhem doet er alles aan om grote criminele groepen uit de stad te krijgen. Tegenhouden lukt natuurlijk niet helemaal, omdat Arnhem nog steeds te vaak bovenaan lijstjes staat waar het niet hoort te staan. 

Belangrijke meeting in Den Haag

De adviseur van burgemeester Ahmed Marcouch, Arndt Stroink, was onlangs in Denhaag voor een zeer belangrijke meeting. De programmamanager Veiligheid van de gemeente maakte hier zelf melding van via twitter: ”2 dagen mogen bezighouden in Den Haag met de aanpak rond criminele organisaties. Erg leerzaam #europol #eurojust #ondermijning. ”

De belangrijkste ambtenaar van de gemeente heeft zich dus twee dagen bezighouden met allerlei onderwerpen over criminele organisaties. Mogelijk heeft dit te maken met recente ontwikkelingen in Arnhem waarbij criminelen ongestraft bezig zijn met allerlei illegale activiteiten. Zeker weten we het natuurlijk niet.

Later meer….


ReactiesRelated Articles

Heel Ede rouwt na dodelijk ongeluk 15-jarige Erdem Kara

Het nieuws is als een bom ingeslagen in Ede en omgeving. Velen kunnen het niet begrijpen en bevatten dat de

Turkse man flipt als hij zijn vrouw thuis vreemd ziet gaan

Hoe neem je ‘wraak’ op een prank ontvoering? ‘KocaKari Ansiklopedisi’ YouTube-kanaal houder Melis pakt haar man Volkan terug die een

BEELDEN Dikke Mercedes aangereden, dader rijdt gewoon weg

Zaterdag 4 februari is een zwarte gloednieuwe Mercedes in Arnhem aangereden door een bestuurder van witte bestelbus. De auto is