Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Elsweide verloor zondagmiddag met 2-4 van De Hoven en begon de competitie ook slecht nadat het eerder alle bekerduels ook had verloren. Trainer Güneş was niet tevreden en gaf in verschillende media al aan dat het verdedigend veel beter moet gaan bij Elsweide. 

Veel persoonlijke fouten in de omschakeling

Mede door persoonlijke fouten in de omschakeling kon de tegenstander makkelijk scoren tegen de Arnhemse ploeg. Bij rust stond het inmiddels al 0-2 voor De Hoven en had Elsweide al verzuimd om te scoren. De ervaren middenvelder Levent Akat kon, toen hij alleen tegenover de keeper stond,ook niet scoren waardoor de ruststand 0-2 bleef.

Emre Yaman waardevol

Ondanks twee doelpunten van Emre Yaman in de tweede helft was Elsweide niet in staat om De Hoven tegen te houden om nog twee keer te scoren. ‘Eyam’ is waardevol voir de ploeg van Elsweide en is nu al een publiekslieveling. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 2-4.


ReactiesRelated Articles

Onnodig verlies Dierense Boys tijdens presentatie nieuwe shirtsponsor Oldebeth

Het derde elftal van Dierense Boys, dat onder leiding staat van de ‘Dierense Fatih Terim’ Erhan Ciftci, heeft zondag weer

VIDEO FC Twente degradeert naar de Jupiler League, fan is er kapot van

Erik Dijkstra, fan van FC Twente is helemaal kapot van het besluit van de KNVB. Reacties

Mimoun Eloisghiri nieuwe hoofdtrainer AFC Arnhem Generalex

Per seizoen 2015/2016 zal Mimoun Eloisghiri de honneurs als hoofdtrainer van de Arnhemse zaalformatie Generalex overnemen. Reacties