Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Elsweide verloor zondagmiddag met 2-4 van De Hoven en begon de competitie ook slecht nadat het eerder alle bekerduels ook had verloren. Trainer Güneş was niet tevreden en gaf in verschillende media al aan dat het verdedigend veel beter moet gaan bij Elsweide. 

Veel persoonlijke fouten in de omschakeling

Mede door persoonlijke fouten in de omschakeling kon de tegenstander makkelijk scoren tegen de Arnhemse ploeg. Bij rust stond het inmiddels al 0-2 voor De Hoven en had Elsweide al verzuimd om te scoren. De ervaren middenvelder Levent Akat kon, toen hij alleen tegenover de keeper stond,ook niet scoren waardoor de ruststand 0-2 bleef.

Emre Yaman waardevol

Ondanks twee doelpunten van Emre Yaman in de tweede helft was Elsweide niet in staat om De Hoven tegen te houden om nog twee keer te scoren. ‘Eyam’ is waardevol voir de ploeg van Elsweide en is nu al een publiekslieveling. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 2-4.




Related Articles

Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Niet alleen Imparator Boga werd kampioen met de F1 bij Elsweide. De F2 van Elsweide, Elsweide Onder 9, werd ook

Sterspelers maken debuut tijdens eerste oefenduel Elsweide

20 augustus was een bijzondere zondag voor veel voetbalfans uit Arnhem. De trotse club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf, vv

Ronaldo raakt geblesseerd! Goodbye great player

Ronaldo raakte zondagavond tijdens het EK-finale al geblesseerd na 16 minuten. De sterspeler van Real Madrid werd tijdens een duel

Geverifieerd door MonsterInsights