PromoSign krijgt bezoek van bekende Arnhemse ondernemer

by AMS97531A123 | 26 september 2017 23:09

PromoSign bestaat alweer 10 jaar en is veel groter dan vele jaren geleden. Het bedrijf is een van de toonaangevende bedrijven uit de regio op het gebied van promotiemateriaal voor evenementen of voor bedrijven.

Vaste klant bij PromoSign

Een van de vaste klanten van PromoSign[1] is Car Cleaning Arnhem uit Arnhem-Zuid. Via social media deelde directeur Serkan Ozyilmaz van Car Cleaning Arnhem[2] dan ook unieke foto’s van het personeel en de nieuwe locatie van PromoSign toen hij op bezoek ging om PromoSign te feliciteren. Bijna alle medewerkers van PromoSign staan dan ook trots te genieten op de foto. Ozyilmaz: ”Deze vrienden zijn de besten in hun vak. Na tien jaar handel en vriendschap staan we samen op de foto”



De Turkse Arnhemmer Serkan Ozyilmaz is de laatste tijd een fenomeen geworden op social media. Alle werkzaamheden en bedrijfsbezoeken worden online gezet waardoor heel Arnhem en Turkije mee geniet van alle posts. Het bezoek aan het nieuwe pand van PromoSign was ook zo een post wat onlangs werd gedeeld. Ozyilmaz zorgt met zijn post voor indrukwekkende beelden. Behalve dat hij promotie maakt voor Car Cleaning Arnhem, is hij ook actief bezig met het promoten van anderen bedrijven of festivals in de stad.

[3]

Endnotes:
  1. PromoSign: http://www.promosign.nl/
  2. Car Cleaning Arnhem: http://www.carcleaningarnhem.nl/
  3. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/09/26/promosign-krijgt-bezoek-van-bekende-arnhemse-ondernemer/