Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Het bestuur van de Turkiyem moskee in Presikhaaf maakte eerder al bekend dat het een braderie (kermes) gaat organiseren op haar eigen terrein aan de Eemslaan in Presikhaaf. Eerder werden ook alle flyers en promotiemateriaal openbaar gemaakt via social media. Met deze braderie komt er onder andere  meer levendigheid in de wijk en komen buurtgenoten met elkaar in contact

Grootste braderie van Arnhem
De braderie is voor alle Arnhemmers toegangkelijk en de entree is gratis. De grootste braderie van Arnhem en omstreken zal van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober duren. Mede door inzet van veel vrijwilligers en bijdragen van sponsors is de braderie gratis.Vermaak voor jong en oud
Jong en oud kunnen zich tijdens de braderie vermaken met allerlei activiteiten. Er zal ook een rondleiding zijn in de Turkiyem moskee voor Arnhemmers die de grootste moskee van Arnhem een keer van binnen willen zien.

Hieronder treft u een flyer aan van de organisatie:

ReactiesRelated Articles

Eigenaar Gastronoom gespot in nieuwe BMW X5

  Update 25 april 2015: Artikel is niet meer zichtbaar op verzoek van de eigenaar…. Eerder publiceerden wij een artikel over

Deze week veel Turkse baby’s geboren in Arnhem

Deze week zijn er opvallend veel Turkse baby’s geboren in Arnhem, volgens berichtgeving van de Burgerlijke Stand in Arnhem. De

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou! Reacties