Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Het bestuur van de Turkiyem moskee in Presikhaaf maakte eerder al bekend dat het een braderie (kermes) gaat organiseren op haar eigen terrein aan de Eemslaan in Presikhaaf. Eerder werden ook alle flyers en promotiemateriaal openbaar gemaakt via social media. Met deze braderie komt er onder andere  meer levendigheid in de wijk en komen buurtgenoten met elkaar in contact

Grootste braderie van Arnhem
De braderie is voor alle Arnhemmers toegangkelijk en de entree is gratis. De grootste braderie van Arnhem en omstreken zal van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober duren. Mede door inzet van veel vrijwilligers en bijdragen van sponsors is de braderie gratis.Vermaak voor jong en oud
Jong en oud kunnen zich tijdens de braderie vermaken met allerlei activiteiten. Er zal ook een rondleiding zijn in de Turkiyem moskee voor Arnhemmers die de grootste moskee van Arnhem een keer van binnen willen zien.

Hieronder treft u een flyer aan van de organisatie:

ReactiesRelated Articles

Visumvrij reizen voor Turkse ondernemers

Na de Turkije- deal is nog steeds het vrije visum niet gelegaliseerd voor Turkse onderdanen. (Foto: Turkse Nederlandse ondernemers in

Vanaf 2020 boete van 600 euro voor rookruimte horeca

Vanaf 1 april 2020 heb je echt een probleem als je een cafe of shisha lounge hebt in Nederland. De

‘Voedselvergiftiging bederft feestvreugde bij Feestzaal Damla in Drempt’

Het regent aan klachten bij Feestzaal Damla in Drempt na berichten van voedselvergiftiging tijdens een hennafeest waar veel mis is