Arnhemse opent jacht op ‘Bosrukker’ in Presikhaaf

Arnhemse opent jacht op ‘Bosrukker’ in Presikhaaf

Een onbekende man heeft voor veel opschudding gezorgd in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Volgens een bewoner is er een ‘bosrukker’ actief in het wandelgebied Over Het lange water. Wie de man is, is niet bekend. Verschillende bronnen melden wel dat deze ‘bosrukker’ al eerder is gespot in het park toen hij bezig was met allerlei handelingen die net thuis horen in een bos. 

Beelden van Arnhemse bosrukker

Een Arnhemse maakte twee dagen geleden beelden van de ‘verdachte’ die opeens achter een boom te voorschijn kwam. De boomlange man had zich helemaal ingepakt om niet herkend te worden. Toch zal deze boomlange ‘bosrukker’ mogelijk herkend worden door mensen die hem eventueel herkennen aan zijn kleding of fiets. Uit de beelden blijkt ook dat meerdere dames samen actie ondernemer om de man te ‘pakken’.

Beelden worden massaal gedeeld

De beelden van deze onbekende ‘bosrukker’ worden nu massaal gedeeld en inwoners in de buurt en daarbuiten worden gewaarschuwd om alert te zijn. Het is daarom verstandig om de dames en jonge kinderen niet alleen te laten wandelen door het park over het lange water. Je weet uiteindelijk niet wat zo man met een zieke geest allemaal kan doen.


Waarschuw anderen voor deze viespeuk

Deel de beelden en waarschuw vooral met familie en vrienden om de verdachte zo snel mogelijk te pakken. Doe zelf vooral niets als je de man ‘bezig ziet’ en neem direct contact op met de politie. Het maken van beelden is altijd verstandiger om bewijsmateriaal te hebben, indien dat nodig is.

Bekijk de videobeelden





Related Articles

Kunst- en cultuurfestival Ruimtekoers maakt wijk leefbaarder

Van 3 t/m 7 juli vindt de vierde editie van kunst- en cultuurfestival Ruimtekoers plaats. Twee desolate buitenlocaties in de

VIDEO Mr. Bean als Pokemon Go speler

Mr. Bean als Pokémon Go speler door het leven.

Geverifieerd door MonsterInsights