Picasso is al 15 jaar een begrip in Arnhem

by AMS97531A123 | 28 september 2017 11:45

Picasso Administratie en Belastingadviseurs bestaat sinds kort 15 jaar in Arnhem en is een van de toonaangevende bedrijven die de stad kent. Het bedrijf onder leiding van directeur Ilhan Kayhan is  door de jaren heen succesvol gegroeid en ook inmiddels actief buiten Arnhem.

Meer dan alleen een boekhouder
Picasso[1]  meer dan alleen een boekhoudkantoor. Het bedrijf verzorgt alle fiscale aangiften voor kleine- en grote bedrijven. Denk hierbij aan de aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en de inkomstenbelasting. Tevens verzorgt het bedrijf ook de salarisadminsitratie voor het kleine- en grote bedrijven. Klanten krijgen ook advies over allerlei nieuwe wetten, zakelijke aanvragen of fiscaal advies.

Het team van Picasso heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd. Met Faruk Kayhan, Olcay Ulu, Serdar Ergolu, Harun Topal en Kader Karatay zorgt directeur Ilhan Kayhan ervoor dat de klanten altijd voorzien worden van de juiste antwoorden.

Samenwerking met belastingdienst en gemeente Arnhem
Het bedrijf heeft ook goede relaties met gerenommeerde partners als de belastingdienst, gemeente Arnhem en de ROC’s A12 en Rijn Ijssel College. Picasso is ook sociaal maatschappelijk actief door steun te verlenen aan sportclubs zoals; voetbalclub Elsweide,  AZC Zutphen en BE Quick.

Wilt u meer informatie over Picasso Administratie en Belastingadviseurs? Kijk dan op de website[2]  van het het bedrijf of bel met 026-4429300

Endnotes:
  1. Picasso: http://www.picasso-aib.nl/
  2. de website: http://www.picasso-aib.nl/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/09/28/picasso-is-al-15-jaar-een-begrip-in-arnhem/