Veel vraagtekens bij mishandeling Thomas a Kempislaan

Veel vraagtekens bij mishandeling Thomas a Kempislaan

De politie heeft nog steeds veel vraagtekens inzake de mishandeling in het park aan de Thomas a Kempislaan. 

15-jarige mishandeld 

Een oproep aan getuigen om zich te melden werd gisteren door de politie gepubliceerd. Een 15-jarige jongen werd donderdag 21 september 2017 rond 16.00 uur mishandeld in het park. Dit gebeurde vlakbij de school Het Venster.

Belangrijke getuigen ontbreken

Een aantal getuigen zijn al bekend bij de politie. Maar een paar essentiele getuigen zijn niet bereikbaar. De politie is bijvoorbeeld nog op zoek naar een man en vrouw die te voet passeerde. Ze grepen ook twee keer in tijdens de mishandeling. Een buurtbewoner die de mishandelde jongen hielp is opeens ook niet meer bereikbaar.

Mocht je meer gezien hebbben, of ken je deze mensen, neem dan contact op met de politie. Help ook om de dader of daders te vinden.




Related Articles

Theo Janssen aanwezig tijdens opening Decathlon Arnhem

De grootste sportwinkel van de wereld, Decathlon, is vandaag officieel geopend. Decathlon opende vandaag haar nieuwste vestiging in Arnhem (Rijnhal).

‘Gevangenis’ aan Rosendaalsestraat krijgt een nieuwe eigenaar en bestemming

Het complex aan de Rosedaalsestraat in Klarendal, wat lijkt op een gevangenis, heeft een nieuwe eigenaar en mogelijk later ook

Geen Halal vlees meer na sluiting Mert Markt

De bekende Turkse supermarkt Mert Markt, een van de eerste Turkse supermarkten in Arnhem-Zuid gaat haar deuren sluiten. (Foto: Google

Geverifieerd door MonsterInsights