Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengen samenwerking

Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengen samenwerking

Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengden voorafgaand aan het traditionele KWF-duel vs FC Utrecht het contract. Zo blijft KWF Kankerbestrijding de komende vier jaar officieel maatschappelijk partner van Vitesse Betrokken. (foto: Vitesse.nl)

Veel mensen hebben er mee te maken

Veel mensen en gezinnen krijgen met kanker te maken. Met de boodschap ‘Samen komen we steeds dichterbij’ faciliteert Vitesse KWK Kankerbestrijding in fondsenwerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Ook ondersteunt Vitesse KWF Kankerbestrijding in voorlichting over een gezonde leefstijl. Vitesse probeert in samenwerking met KWF Kankerbestrijding de maatschappij bewustwording bij te brengen over het onderwerp kanker.

Mister Vitesse overleed in 2o13

Mister Vitesse, Theo Bos, overleed in 2013 op veel te vroege leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Samen met KWF zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. De thuiswedstrijd vs FC Utrecht staat altijd in het teken van KWF. Tijdens deze traditionele wedstrijd wordt er altijd een collecte gehouden.ReactiesRelated Articles

Zevende autobrand in Arnhem in een paar weken tijd

De autopyromaan uit Arnhem is niet op vakantie,blijkt uit de meest recente autobrand in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Gisteren is

Gemeente Arnhem geeft geen vergunning voor ‘zuipfeest’ Oktoberfest

Het ‘zuipfeest’ Oktoberfest op 10, 11 en 12 november op het Stadsblokkenterrein krijgt geen vergunning van de gemeente en gaat

Beste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem

De ‘Best Performing Medewerker Klanttevredenheid’ van alle T-Mobile vestigingen in heel Nederland komt uit Arnhem. (foto: facebook) Reacties