Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengen samenwerking

Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengen samenwerking

Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengden voorafgaand aan het traditionele KWF-duel vs FC Utrecht het contract. Zo blijft KWF Kankerbestrijding de komende vier jaar officieel maatschappelijk partner van Vitesse Betrokken. (foto: Vitesse.nl)

Veel mensen hebben er mee te maken

Veel mensen en gezinnen krijgen met kanker te maken. Met de boodschap ‘Samen komen we steeds dichterbij’ faciliteert Vitesse KWK Kankerbestrijding in fondsenwerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Ook ondersteunt Vitesse KWF Kankerbestrijding in voorlichting over een gezonde leefstijl. Vitesse probeert in samenwerking met KWF Kankerbestrijding de maatschappij bewustwording bij te brengen over het onderwerp kanker.

Mister Vitesse overleed in 2o13

Mister Vitesse, Theo Bos, overleed in 2013 op veel te vroege leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Samen met KWF zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. De thuiswedstrijd vs FC Utrecht staat altijd in het teken van KWF. Tijdens deze traditionele wedstrijd wordt er altijd een collecte gehouden.ReactiesRelated Articles

Ondergrondse vuilcontainers kunnen straks niet meer open zonder afvalpas

De ondergrondse vuilcontainers in Arnhem mogen weer dicht. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft dit besloten. Vanaf april worden de Arnhemse ondergrondse

Duurste kaart voor Verhoeven en Hari kost 1500 euro

Vanaf donderdag 25 juli 2019 zijn de kaarten in de voorverkoop te koop voor de liefhebbers van de vechtpartij in

Ibni-Sina uit Arnhem wint 1e prijs tijdens Landelijke Islam Kenniswedstrijd

Arnhem krijgt de laatste tijd meer promotie als stad dan voorheen. De Gelderse hoofdstad heeft nu ook een basisschool als