Acht spelers per direct weg bij Vitesse

Acht spelers per direct weg bij Vitesse

Acht Vitesse-spelers komen de komende dagen uit voor hun land. De spelers zijn inmiddels al vertrokken. Aanvoerder Kashia neemt het met Georgie op tegen Wales en Servie. Rashica gaat met Kosovo spelen tegen Oekraine en Ijsland. Hieronder een lijst met alle spelers die tijdelijk weg zijn bij Vitesse. (foto: Vitesse.nl)

Guram Kashia
Kashia speelt met Georgië twee WK-kwalificatiewedstrijden. Kashia speelt op vrijdag 6 oktober uit tegen het Wales van Gareth Bale. Op maandag 9 oktober ontvangt Kashia met Georgië de nationale ploeg van Servië.

Tim Matavž
Matavž speelt met Slovenië twee WK-kwalificatiewedstrijden. De Sloveen neemt het op donderdag 5 oktober op tegen de nummer één uit de groep: Engeland. Daarna speelt het team op zondag 8 oktober een thuiswedstijd tegen Schotland.


Milot Rashica
Milot Rashica speelt met zijn Kosovo twee WK-kwalificatiewedstrijden. De Kosovaren spelen vrijdag 6 oktober thuis tegen Kroatië. Op maandag 9 oktober reizen ze af naar Reykjavik om het op te nemen tegen het elftal van IJsland.

Thulani Serero
Thulani Serero speelt met Zuid-Afrika één WK-kwalificatiewedstrijd. Het nationale elftal speelt op zaterdag 7 oktober een thuiswedstrijd tegen Burkina Faso van oud-Vitessenaar Bertrand Traoré.

Mukhtar Ali
Muhktar Ali gaat met Saoedi Arabië op trainingskamp in Riyadh (Saoedi Arabië).

Julian Lelieveld
Julian Lelieveld speelt met Oranje O20 twee oefenwedstrijden. Op donderdag 5 oktober staat een thuiswedstrijd tegen Duitsland O20 gepland. Op maandag 9 oktober speelt hij in Polen de wedstrijd tegen Polen O20.

Mitchell van Bergen
Mitchell van Bergen speelt drie EK-kwalificatiewedstrijden voor Nederland O19. Elke wedstrijd wordt in Nederland gespeeld. Oranje O19 begint op woensdag 4 oktober vs Malta O19. Op zaterdag 7 oktober nemen ze het op tegen de O19 van Hongarije en op dinsdag 10 oktober spelen ze tegen Slovenië O19.

Mason Mount
Mason Mount speelt twee vriendschappelijke uitwedstrijden met de Engelse O19 ploeg. Het team speelt op vrijdag 6 oktober tegen Tsjechië O19 en drie dagen later, maandag 9 oktober, neemt de ploeg het op tegen Slowakije O19




Related Articles

Vitesse laat alle hoeken van het Gelredome zien aan NAC Breda

In speelronde een kwam Vitesse gisteren NAC uit Breda tegen in het Gelredome. Met de nieuwkomers erbij had het elftal

VIDEO Piet Velthuizen pakt na bijna 20 jaar de koffers en vertrekt bij Vitesse Arnhem

Piet Velthuizen, de keeper van Vitesse Arnhem die er bijna 20 jaar speelde gaat dinsdag zijn club verlaten.

Turks toptalent blijft schitteren in de Eredivisie

Turkse supertalent van de Eredivisie blijft het ‘gewoon’ doen.

Geverifieerd door MonsterInsights