Kickbokser Boy Boy gaat Arnhem vertegenwoordigen tijdens World Fighting League

by AMS97531A123 | 6 oktober 2017 11:16

De bekende Arnhemse kickbokser Boy Boy Martin gaat Arnhem vertegenwoordigen tijdens het kickboksevent van het jaar. De match-ups van WFL[1] zijn aangekondigd en de beste zwaargewichtpartijen zijn gezet door de matchmakers waaronder die van Melvin Manhoef tegen Remy Bonjaski. (Foto: World Fightin League[2])


De World Fighting League[3] verwacht veel van de Arnhemmer die een onorthodoxe manier van vechten heeft. Niets is dan ook zeker met Boy Boy Martin die op papier veel meer kwaliteiten heeft dan Fred Sikking. Het is dus afwachten tot zondag 29 oktober wanneer beide heren elkaar gaan treffen tijdens het evenement dat een opvolger is van K1. Boy Boy heeft meerdere wereldtitels al behaald en zal weer voor de hoofdprijs gaan in Almere.

Met grote sponsors zoals Muller Visual, Bizarr en Life Maxx en een hoofdpartij tussen Manhoef en Bonjasky staan er ook twee grote namen in de ring. Bonjasky maakt zijn come-back terwijl Manhoef wil stoppen met een hoofdprijs. De wedstrijden zijn ook live te volgen via een stream [4]dat wordt aangeboden voor maar € 4,95.

Tijdens de Final 16 wedstrijden zien we ook andere grote zwaargewichten die er alles aan zullen doen om te strijden. Murat Aygun zal het gaan opnemen tegen Henriques Zowa. Fabio Kwasi begint in de Final 16 tegen Serkan Ozcaglayan.Endnotes:
  1. WFL: https://www.worldfightingleague.com
  2. World Fightin League: https://www.worldfightingleague.com/blog/de-match-ups-zijn-bekend/
  3. World Fighting League: https://www.worldfightingleague.com
  4. stream : http://wfl.cleeng.com/wfl-final-16-melvin-manhoef-vs-remy-bonjasky-2017-early-bird/E236326430_NL

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/10/06/kickbokser-boy-boy-gaat-arnhem-vertegenwoordigen-tijdens-world-fighting-league/