Burgemeester Marcouch komt thee drinken in Turks koffiehuis

by AMS97531A123 | 16 oktober 2017 21:26

De nieuwe burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, gaat echt overal langs om Arnhemmers te ontmoeten. Onze nieuwe burgemeester van Marokkaanse afkomst, was onlangs op bezoek bij een Turks koffiehuis aan de steenstraat in Arnhem. Dit had niemand zien aankomen, omdat het vrij spontaan was. 


Volgens bronnen uit de buurt was Marcouch ‘gewoon’ alleen en had hij verder niemand bij zich toen hij de mannen groette aan een van de tafels. Hoewel Marcouch zelf niets deelde via social media, werd hij later wel gespot met bekende Arnhemmers. Marcouch ging bijvoorbeeld  kort in gesprek met Arnhemmer en de oud-prof bokser Orhan Delibas.

Marcouch in gesprek met Arnhemmers

Marcouch is bezig met een tour door de stad en probeert veel plekken in Arnhem te bereiken. Zo krijgen alle bobo’s in Arnhem voldoende aandacht van Marcouch blijkt uit zijn recente bezoeken. De gewone hardwerkende Arnhemmer en de Arnhemmers met een niet-Nederlandse afkomst krijgen natuurlijk ook aandacht van deze burgemeester. Dat maakt deze man dan ook meteen bijzonder voor alle Arnhemmers.

Marcouch scoort hierdoor ook veel punten. Arnhemmers zijn positief over dit soort flitsbezoeken van de nieuwe burgemeester, waarbij hij spontaan in gesprek gaat met burgers, die hij anders nooit tegenkomt in Arnhem . Volgens bronnen bij de gemeente is de agenda van Marcouch inmiddels al aardig vol, en is hij de komende maanden druk bezig met het bezoeken van verschillende Arnhemse verenigingen en instellingen.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/10/16/burgemeester-marcouch-komt-thee-drinken-in-turks-koffiehuis/