Besiktas schrijft geschiedenis tegen Monaco

Besiktas schrijft geschiedenis tegen Monaco

De Turkse topclub Besiktas kwam in poule G van de Champions League uit tegen Monaco. Lees hieronder het verslag van de kraker tussen beide topclubs.

Turkse club schrijft geschiedenis

Besiktas speelde in de uitwedstrijd tegen Monaco en won tot verbazing van velen met 1-2. Hierdoor heeft de Turkse ploeg na drie wedstrijden negen punten en staat het ongeslagen bovenaan. Het is ook voor het eerst dat een Turkse club in de Champions league negen punten pakt in drie wedstrijden.

1-0 door Falcao

Monaco kwam na een half uur spelen nog wel op een voorsprong door een doelpunt van Falcao. Vier minuten later maakte Cenk Tosun met een kopbal de 1-1. De voorzet kwam voor de zoveelste keer van Quaresma. De 1-2 kwam ook op naam van Cenk Tosun, die na 54 minuten weer scoorde.

Veel bekende spelers bij Besiktas

De 26-jarige Cenk Tosun scoorde in dienst van Besiktas voor de tiende keer in Europa. Na 88 minuten werd Cenk Tosun gewisseld voor Negredo. Bij Besiktas spelen veel bekende voetballers waaronder Quaresma, Babel, Oguzhan Ozyakup en Pepe.


ReactiesRelated Articles

Veel Arnhemse boksers tijdens NK boksen in Rotterdam

Arnhem wordt meer en meer op de agenda gezet als boksstad. De stad heeft nog steeds als enige Nederlandse stad

Reacties Bosz, Van der Heijden, Pröpper en Djurdjevic na Vitesse vs Ajax

VitesseTV sprak na afloop van het met 1-0 gewonnen duel met hoofdtrainer Peter Bosz, Jan-Arie van der Heijden, Davy Pröpper

VIDEO Gökhan Saki krijgt antwoord van Rico verhoeven

Inmiddels is de wedstrijd waar veel mensen lang op hebben moeten wachten achter de rug. Rico Verhoeven is aan het