Besiktas schrijft geschiedenis tegen Monaco

Besiktas schrijft geschiedenis tegen Monaco

De Turkse topclub Besiktas kwam in poule G van de Champions League uit tegen Monaco. Lees hieronder het verslag van de kraker tussen beide topclubs.

Turkse club schrijft geschiedenis

Besiktas speelde in de uitwedstrijd tegen Monaco en won tot verbazing van velen met 1-2. Hierdoor heeft de Turkse ploeg na drie wedstrijden negen punten en staat het ongeslagen bovenaan. Het is ook voor het eerst dat een Turkse club in de Champions league negen punten pakt in drie wedstrijden.

1-0 door Falcao

Monaco kwam na een half uur spelen nog wel op een voorsprong door een doelpunt van Falcao. Vier minuten later maakte Cenk Tosun met een kopbal de 1-1. De voorzet kwam voor de zoveelste keer van Quaresma. De 1-2 kwam ook op naam van Cenk Tosun, die na 54 minuten weer scoorde.

Veel bekende spelers bij Besiktas

De 26-jarige Cenk Tosun scoorde in dienst van Besiktas voor de tiende keer in Europa. Na 88 minuten werd Cenk Tosun gewisseld voor Negredo. Bij Besiktas spelen veel bekende voetballers waaronder Quaresma, Babel, Oguzhan Ozyakup en Pepe.


ReactiesRelated Articles

Vitesse presenteert nieuwe uitshirt vandaag om 13.00 uur

Vitesse presenteert vandaag samen met de supporters het Vitesse uitshirt voor het seizoen 2015/2016.  Reacties

Viervoudig wereldkampioen vraagt Hakan Çalhanoglu het podium op te komen en

Sporter van het jaar en viervoudig wereldkampioen Kenan Sofuoglu heeft in het verleden een social media ruzie gehad met de

Elsweide bezig met bijzondere transfer van Nigeriaanse topspits

Elsweide trainer en teammanager Celil Aldemir is bezig met een opmerkelijke transfer. De trainer van het vierde elftal, probeert een