Besiktas schrijft geschiedenis tegen Monaco

by AMS97531A123 | 17 oktober 2017 08:00

De Turkse topclub Besiktas kwam in poule G van de Champions League uit tegen Monaco. Lees hieronder het verslag van de kraker tussen beide topclubs.

Turkse club schrijft geschiedenis

Besiktas speelde in de uitwedstrijd tegen Monaco en won tot verbazing van velen met 1-2. Hierdoor heeft de Turkse ploeg na drie wedstrijden negen punten en staat het ongeslagen bovenaan. Het is ook voor het eerst dat een Turkse club in de Champions league negen punten pakt in drie wedstrijden.

1-0 door Falcao

Monaco kwam na een half uur spelen nog wel op een voorsprong door een doelpunt van Falcao. Vier minuten later maakte Cenk Tosun met een kopbal de 1-1. De voorzet kwam voor de zoveelste keer van Quaresma. De 1-2 kwam ook op naam van Cenk Tosun, die na 54 minuten weer scoorde.

Veel bekende spelers bij Besiktas

De 26-jarige Cenk Tosun scoorde in dienst van Besiktas voor de tiende keer in Europa. Na 88 minuten werd Cenk Tosun gewisseld voor Negredo. Bij Besiktas spelen veel bekende voetballers waaronder Quaresma, Babel, Oguzhan Ozyakup en Pepe.