Arnhemse autopyromaan nog steeds niet opgepakt

Arnhemse autopyromaan nog steeds niet opgepakt

Afgelopen weekend was het weer raak in Arnhem. Twee auto’s werden in brand gestoken en waren total loss toen de brandweer langskwam. Ze mogen ook als verloren beschouwd worden. De autobranden waren aan de Zonnedauwweg en de Poststraat. Beide auto’s stonden gewoon geparkeerd. De Arnhemse autopyromaan ging dus wee gewoon verder. (foto: archief)

Geen daders in beeld

De dader of daders zijn nog steeds niet in beeld. Arnhem kampt al enige tijd met onverklaarbare autobranden in de stad. Verschillende wijken waaronder Malburgen, Presikhaaf en Klarendal hebben hier meer last van dan andere wijken. Verschillende bronnen melden dan ook dat de verdachte of verdachten uit deze wijken moet komen. Zeker is dit dus niet.

Geen verdachte in beeld

De politie tast nog steeds in het duister. Er is nog steeds geen verdachte opgepakt en er wordt niemand op heterdaad betrapt. Omdat de branden in de nacht ‘ontstaan’ zijn er ook amper getuigen, waardoor de politie ook niet veel kan doen. Burgemeester Marcouch kan moeilijk zes politiewagens laten rondrijden in de stad, omdat dat weer niet betaalbaar is voor de stad.

Zoals na alle andere branden volgt er onderzoek naar wat de oorzaak van de branden is geweest.

 

ReactiesRelated Articles

Rapper Boef komt zaterdag naar een privefeestje in Arnhem

Als je zaterdagmiddag een gloednieuwe witte Range Rover ziet, weet je nu al dat het om rapper Boef gaat. De

İbrahim Günay herkozen als voorzitter HAYKEM

İbrahim Günay is herkozen als voorzitter van de Arnhemse vereniging ‘HAYKEM’. HAYKEM staat voor Arnhem Hoca Ahmed Yesevi Türk Kültür Eğitim

Weer drie nieuwe partijen naar Industriepark Kleefse Waard

De afgelopen weken hebben drie bedrijven een contract getekend bij het innovatieve bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard (IPKW): advies- en ingenieursbureau