Arnhemse autopyromaan nog steeds niet opgepakt

Arnhemse autopyromaan nog steeds niet opgepakt

Afgelopen weekend was het weer raak in Arnhem. Twee auto’s werden in brand gestoken en waren total loss toen de brandweer langskwam. Ze mogen ook als verloren beschouwd worden. De autobranden waren aan de Zonnedauwweg en de Poststraat. Beide auto’s stonden gewoon geparkeerd. De Arnhemse autopyromaan ging dus wee gewoon verder. (foto: archief)

Geen daders in beeld

De dader of daders zijn nog steeds niet in beeld. Arnhem kampt al enige tijd met onverklaarbare autobranden in de stad. Verschillende wijken waaronder Malburgen, Presikhaaf en Klarendal hebben hier meer last van dan andere wijken. Verschillende bronnen melden dan ook dat de verdachte of verdachten uit deze wijken moet komen. Zeker is dit dus niet.

Geen verdachte in beeld

De politie tast nog steeds in het duister. Er is nog steeds geen verdachte opgepakt en er wordt niemand op heterdaad betrapt. Omdat de branden in de nacht ‘ontstaan’ zijn er ook amper getuigen, waardoor de politie ook niet veel kan doen. Burgemeester Marcouch kan moeilijk zes politiewagens laten rondrijden in de stad, omdat dat weer niet betaalbaar is voor de stad.

Zoals na alle andere branden volgt er onderzoek naar wat de oorzaak van de branden is geweest.

 

ReactiesRelated Articles

Gastje (21) gepakt met ruim kilo hennep en openstaande boete

ANPR apparaat verlinkt de 21-jarige Waalwijker en loopt tegen de lamp. Reacties

Chaos in Presikhaaf door hevige regenbui

Het was vandaag in heel Arnhem chaos voor het verkeer en alle gebruikers. Rond 16:00 uur was het haast onmogelijk

Jason Bourne trekt veel mensen naar de bioscoop in Arnhem

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en de The Bourne