Heftige beelden arrestatie Hommelseweg na discussie met brandweer

by AMS97531A123 | 26 oktober 2017 17:33

De redactie van Haber Arnhem ontving een paar minuten geleden nieuwe beelden van het politieoptreden van afgelopen woensdag. Heel Arnhem heeft het sinds gisterenmiddag over de arrestatie en het politieoptreden naar aanleiding van een discussie over een parkeerplek voor de brandweer. Wie van mening was dat Nederlandse agenten amper iets doen, en bijna geen geweld gebruiken heeft het mis.

[1]

Chaos aan de hommelseweg/hommelstraat

Het was gisteren chaos aan de hommelseweg toen de politie met veel man personen aanhield naar aanleiding van een discussie over een parkeerplek voor de brandweer. Dit is althans de lezing van verschillende media in Arnhem en omgeving. We weten niet of de politie juist heeft gehandeld. Of dat de aangehouden personen zich wel of niet hielden aan de regels. Op de beelden zijn veel bekende agenten, en anderen uit Arnhem te zien.

[2]

Uiteindelijk viel de brand wel mee, omdat de bewoner zelf een oplossing had gevonden om zijn droger ‘ te blussen’. Maar de brandweer was er wel, en moest er natuurlijk bij kunnen.

Heftige beelden van arrestatie

OpĀ  onderstaande beelden is te zien hoe vijf agenten een jongenman van zijn scooter afgooien. Wat de persoon in kwestie heeft gedaan is niet bekend. We gaan er vanuit dat de politie later hier alsnog op terugkomt.

Let op: Onderstaande beelden kunnen heftig zijn voor mensen die hier moeite mee hebben.






Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/10/26/heftige-beelden-arrestatie-hommelseweg-na-discussie-met-brandweer/