Arnhemmer Boy Boy Martin toch door naar WFL Final 8

Arnhemmer Boy Boy Martin toch door naar WFL Final 8

Boy Boy Martin is dinsdag alsnog gekwalificeerd voor de Final 8 van de WFL (World Fighting League). Tot verbazing van velen verloor Boy Boy zijn wedstrijd van afgelopen week terwijl hij zijn tegenstander total loss sloeg. De winnaar van de WFL Final 16 (8, 4, enz) krijgt 100.000 euro. De wedstrijden van de Arnhemse kickbokser en anderen worden dan ook live uitgezonden.

Boy Boy was eerst uitgeschakeld

Boy Boy werd ‘uitgeschakeld’ door fouten van de scheidsrechters. Ondanks een goede organisatie en veel geld waren de scheidsrechter niet van een degelijk nivo. Het management van WFL greep in en corrigeerde deze uitslag door alsnog Boy Boy uit te roepen als winnaar. Als dit niet gedaan zou zijn, zou niemand meer de WFL serieus nemen.

Emotionele verklaring van de Arnhemmer

De bekende kickbokser uit Arnhem was emotioneel en kwam met een verklaring via facebook: ‘De fouten die door de jury en scheidsrechter gemaakt zijn, zijn niet te wijten aan de WFL. Daarom wil ik ondanks alle onenigheid mijn dank uiten aan de World Fighting League voor dit mooie toernooi.Boy Boy gaat verder met hard trainen, en zal daardoor minder op straat te zien zijn in Arnhem. Hij sloot zijn verklaring op facebook af met de volgende woorden: ‘Ik wil mijn trainers Danny en Daan bedanken en iedereen van het Colloseum, en natuurlijk Melvin / Spike voor de kans mee te mogen doen. Fred, bedankt voor deze knalpartij. We hebben iets moois neer gezet. Ik ga me voorbereiden en keihard trainen. Jullie gaan meer van me zien.

Reacties


Tags assigned to this article:
boy boykwalificatie boy boywfl boy boy

Related Articles

Routenier Baris Dagasan helpt Elsweide aan tweede overwinning

Het begint te draaien bij voetbalclub Elsweide. Trainer Rasid Gunes heeft zijn tweede overwinning te pakken. Uit tegen RVW werd

Derde klasse veel te laag voor succeselftal Elsweide O13

Trainer Harun Koprulu, van Elsweide O13, wil het zelf niet bevestigen, maar begrijpt dat er ‘kritiek’ is als je elke

Tien nieuwe trainingspakken voor Boksacademie Delibas

Boksacademie Orhan Delibas heeft onlangs tien nieuwe tenues ontvangen in aanloop naar het NK boksen. De Arnhemse bokser Orhan Delibas