Arnhemmer Boy Boy Martin toch door naar WFL Final 8

Arnhemmer Boy Boy Martin toch door naar WFL Final 8

Boy Boy Martin is dinsdag alsnog gekwalificeerd voor de Final 8 van de WFL (World Fighting League). Tot verbazing van velen verloor Boy Boy zijn wedstrijd van afgelopen week terwijl hij zijn tegenstander total loss sloeg. De winnaar van de WFL Final 16 (8, 4, enz) krijgt 100.000 euro. De wedstrijden van de Arnhemse kickbokser en anderen worden dan ook live uitgezonden.

Boy Boy was eerst uitgeschakeld

Boy Boy werd ‘uitgeschakeld’ door fouten van de scheidsrechters. Ondanks een goede organisatie en veel geld waren de scheidsrechter niet van een degelijk nivo. Het management van WFL greep in en corrigeerde deze uitslag door alsnog Boy Boy uit te roepen als winnaar. Als dit niet gedaan zou zijn, zou niemand meer de WFL serieus nemen.

Emotionele verklaring van de Arnhemmer

De bekende kickbokser uit Arnhem was emotioneel en kwam met een verklaring via facebook: ‘De fouten die door de jury en scheidsrechter gemaakt zijn, zijn niet te wijten aan de WFL. Daarom wil ik ondanks alle onenigheid mijn dank uiten aan de World Fighting League voor dit mooie toernooi.



Boy Boy gaat verder met hard trainen, en zal daardoor minder op straat te zien zijn in Arnhem. Hij sloot zijn verklaring op facebook af met de volgende woorden: ‘Ik wil mijn trainers Danny en Daan bedanken en iedereen van het Colloseum, en natuurlijk Melvin / Spike voor de kans mee te mogen doen. Fred, bedankt voor deze knalpartij. We hebben iets moois neer gezet. Ik ga me voorbereiden en keihard trainen. Jullie gaan meer van me zien.

Reacties


Tags assigned to this article:
boy boykwalificatie boy boywfl boy boy

Related Articles

VIDEO Talentvolle T-Mobile medewerker doet het beter dan Ronaldo

Een bekende medewerker van T-Mobile, tevens voetballer in de regio Arnhem, werd zeer recent getagd in een filmpje waarin hij

Geen KNVB bekerfinale voor ESA (2) na verlies tegen Morado FC

In de halve finale van de KNVB Districtsbeker heeft ESA 2 verloren van de Nijmeegse futsal vereniging Morado CF met

21-jarige Kickbokser Omar Gym Europees Kampioen

ROTTERDAM – De 21-jarige Tayna de Silva van Kickboxing OmarGym uit Arnhem wist afgelopen zaterdag de Europese titel van de