Agent die los ging op Arnhemmer wordt aangeklaagd

Agent die los ging op Arnhemmer wordt aangeklaagd

De agente die afgelopen week los ging op een Arnhemmer aan de Hommelstraat wordt aangeklaagd voor mishandeling. Dit beweren bronnen dichtbij de slachtoffer die werd gearresteerd door de politie. De slachtoffers, twee broers uit Arnhem, werden met veel geweld aangehouden, omdat ze een agent ‘geslagen zouden hebben’. Achteraf blijkt dat dit niet helemaal klopt, omdat de agent ook niet alles volgens het boekje heeft gedaan.

Agent ging los

Afgelopen week was er veel tumult aan de Hommelstraat omdat twee personen betrokken zouden zijn bij geweld richting een agent. De discussie over een parkeerplek resulteerde in een vechtpartij. De agent zou volgens een politieverklaring geslagen, geschopt en bespuugd zijn. Ooggetuigen verklaarden direct al dat dit onzin was, omdat de agente in kwestie zelf agressief was zonder dat daar aanleiding voor was. De agente in kwestie was zo doorgedraaid dat ze meteen met een wapenstok om haar heen begon te slaan. ‘De auto stond op een parkeerplaats geparkeerd, en was niet eens in de buurt van de woning waar brand zou zijn.’, aldus een ooggetuige.

Advocaat heeft unieke beelden gezien

De advocaat van de slachtoffers heeft inmiddels beelden gezien waaruit blijkt dat een van de slachtoffers wordt geslagen door een blonde agente terwijl de ‘verdachte’ handboeien om heeft. Deze beelden zijn ook niet online gedeeld, waardoor velen deze niet hebben gezien. De redactie van HaberArnhem heeft deze beelden helaas nog niet gezien. De agent in kwestie is ook als enige woedend, blijkt ook uit onderstaande beelden die eerder ook zijn gedeeld.

Ook HaberArnhem ontvangt beelden over deze aanhouding waar niet alles helemaal goed ging. Vanwege privacywetgeving noemen we geen namen van de slachtoffers en de agenten in kwestie, terwijl deze wel bekend zijn.

 ReactiesRelated Articles

Gelderse moskee krijgt bijzondere status van ‘Groene Moskee’

Gelderland is een duurzame ‘Groene Moskee’ rijker. Via officiele kanalen maakte de Selimye Moskee uit het Gelderse Dieren bekend dat

MPARE huurt 618 m² op Stationsplein 14

ARNHEM – Onlangs heeft MPARE haar intrek in de bovenste verdieping in van het kantoorgebouw aan het Stationsplein 14 in

Wegafsluitingen vanwege finish Boels Ladies Tour in Arnhem

Op woensdag 30 augustus is in Arnhem de finishplaats van de tweede etappe van de Boels Ladies Tour.  In verband