Tweede Kamer in gesprek met crimineel, Kuzu fileert hele commissie op hilarische manier

by AMS97531A123 | 2 november 2017 21:51

De door Turkije gezochte crimineel Can Dundar was vandaag in Denhaag naar de Tweede KamerĀ  gekomen op uitnodiging van Turkije-hater en SP-Kamerlid Sadet Karabulut. ‘Journalist’ Can Dundar is gevlucht uit Turkije nadat hij staatsgeheimen lekte. Hij gaf vandaag ook toe dat hij staatsgeheimen had gelekt. (foto: Turks.n[1]l)Vreemde actie van Tweede Kamer

Het is daarom ook vreemd dat een Tweede Kamerlid deze man uitnodigt alsof hij een held is. Ieder ander uit Nederland zou opgepakt worden vanwege het lekken van staatsgeheimen. Bijna alle Kamerleden dankten Can Dundar voor zijn komst naar Nederland en waren trots op zijn aanwezigheid. Hoe onwerkelijk dit ook klinkt, het was echt zo!

Kuzu was als enige nuchter

Tunahan Kuzu van DENK was als enige kennelijk nog nuchter en liet dit ook merken. ‘DENK staat niet achter de komst van de Turkse journalist. Zijn komst is niet in het belang van de Turks-Nederlandse relaties. Niet in het belang van Nederlandse burgers en niet in het belang van Turkse Nederlanders’. SP-Kamerlid Karabulut is goed bezig met haar lobby inzake anti-Turkije en anti-Turkse onderwerpen. Ze krijgt ook bijna altijd de hele Kamer mee, terwijl ze zelf een rode agenda heeft met gele en groene lijnen.

Het is daarom vreemd dat een persoon die illegale staatsgeheimen lekt als een ware held wordt ontvangen in Nederland. In Nederland is het lekken van staatsgeheimen ook strafbaar. Je kunt er 15 jaar voor gaan zitten in een cel.


[2]

Endnotes:
  1. Turks.n: https://www.turks.nl/nieuws/politiek/video-tunahan-kuzu-flipt-op-can-dundar-in-tweede-kamer
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/11/02/tweede-kamer-in-gesprek-met-crimineel-kuzu-fileert-hele-commissie-op-hilarische-manier/