Kickbokser Tayfun Özcan bezoekt Arnhem voor een kickboksclinic

by AMS97531A123 | 13 november 2017 20:31

De bekende Turks-Nederlandse kickbokser Tayfun Özcan (1991) komt woensdag naar Arnhem voor een kickboksclinic. Officieel gaat het om een kickboks-seminar dat gegeven gaat worden door de kickbokser uit Tilburg. Bronnen bij Born 2 Fight[1] bevestigen dit ook aan de redactie.

[2]

Tayfun Özcan bezoekt Arnhem

De clinic van de Turks-Nederlandse vechtmachine zal worden gehouden bij kickboksschool Born 2 Fight[3] (Boulevard Heuvelink 4c ) van kickbokstrainer Mesut Cam. De geboren Tilburgenaar is een ware fenomeen in zijn gewichtsklasse en  heeft al meerdere Enfusion-toernooien gewonnen. Woensdagavond tussen 19.00 en 21.oo uur is Ozcan te gast bij Mesut Cam en de aanwezige sporters. De Arnhemse kickbokstrainer Mesut Cam doet er alles aan om de kickbokssport op een positieve manier onder de aandacht  te brengen.

Arnhem sportstad

Het uitnodigen van een bekende kickbokser zet Arnhem nog beter op de kaart als sportstad. Tayfun Özcan zal ruim twee uur lang in Arnhem zijn en in gesprek gaan met jongeren en andere geinteresseerden. In onderstaande beelden is te zien hoe zwaar en makkelijk het leven van een topkickbokser zoals Tayfun Özcan kan zijn.

[4]
Endnotes:
  1. orn 2 Fight: http://haberarnhem.nl/2015/09/30/mesut-cam-opent-nieuwe-kickboxschool-in-arnhem/
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  3. Born 2 Fight: http://haberarnhem.nl/2017/03/21/mesut-cam-neemt-posters-born-2-fight-in-ontvangst/
  4. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/11/13/kickbokser-tayfun-ozcan-bezoekt-arnhem-voor-een-kickboksclinic/