TOV-bestuurslid legt per direct bestuursfunctie neer

by AMS97531A123 | 15 november 2017 23:35

In een persbericht aan haar leden maakte het bestuur van de Turkse ondernemersvereniging Arnhem[1] bekend dat een bestuurslid per direct is gestopt. De redactie van HaberArnhem werd hierover getipt.



Mercan Yildiz stopt per direct

Bestuurslid Mercan Yildiz[2], die ook vorige week werd gekozen in het nieuwe bestuur, heeft haar functies als bestuurslid neergelegd. Wat de redenen hiervan zijn is niet bekend gemaakt door het bestuur. De zorgdirecteur neemt vanwege priveredenen afstand van haar functie. Het bestuur is ook op zoek naar een geschikte kandidaat om deze functie op te vullen.

Nieuwe taken bestuursleden

Verder werd bekend gemaakt wie nu wat gaat doen in het nieuwe bestuur. Aziz Zeyrek werd zoals verwacht voorzitter, en Nevin Dikici zal als secretaris betrokken zijn bij TOV[3]. Hasan Deniz wordt penningmeester. De twee vice-voorzitters zijn Yildirim Usta en Husniye van Beek-Killi.

De Turkse ondernemersvereniging hield op vrijdag 3 november 2017 een bestuursverkiezing [4]en presenteerde de nieuwe namen. De indeling van de functies werd pas recent bekend gemaakt.

[5]

Endnotes:
  1. Turkse ondernemersvereniging Arnhem: http://www.tov-arnhem.nl/#home-tabs-welcome
  2. Mercan Yildiz: https://haberarnhem.nl/2017/11/11/aziz-zeyrek-herkozen-als-voorzitter-turkse-ondernemersvereniging/
  3. TOV: http://www.tov-arnhem.nl/#home-tabs-welcome
  4. bestuursverkiezing : https://haberarnhem.nl/2017/11/11/aziz-zeyrek-herkozen-als-voorzitter-turkse-ondernemersvereniging/
  5. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/11/15/tov-bestuurslid-legt-per-direct-bestuursfunctie-neer/