Bekendste T-Mobile medewerker van Nederland werkt gewoon door na voetbreuk

by AMS97531A123 | 20 november 2017 21:18

FC Jeugd speler en T-mobile[1] topverkoper Umit Senyer[2] is zondagmiddag tijdens de uitwedstrijd tegen Nederhorst uitgevallen na een voetbreuk. Senyer kreeg een trap tegen zijn linkervoet in de eerste helft en wist meteen dat het niet goed was. De Edenaren verloren de wedstrijd ook met 4-1, nadat Senyer uitviel.

[3]

Geblesseerd uitvallen tijdens eerste helft

De Arnhemmer moest geblesseerd uitvallen en werd meteen naar een ziekenhuis gebracht. Vrij snel werd geconstateerd dat hij te maken had met een voetbreuk. De aanwezige artsen zorgden goed voor de amateurvoetballer en plaatsten een gips om zijn linkervoet. Volgens de laatste berichten kan Senyer hierdoor een paar maanden niet meer voetballen. Wanneer hij weer terugkeert op de voetbalvelden is niet helemaal duidelijk.

Umit Senyer met gebroken voet en Trabzonspor-sok

Meer dan alleen een topverkoper

Senyer [4]is toch een echte bikkel blijkt uit een foto die de redactie van HaberArnhem heeft ontvangen. Behalve dat de Arnhemmer de ‘Best performing medewerker[5]‘ is hij ook de held van T-mobile. Senyer liet zijn collega’s niet in de steek en was gewoon maandag weer aan het werk ondanks dat hij een gips had om zijn linkerbeen. De foto die gemaakt is laat prima zien hoe de T-Mobile verkoper nog steeds klanten helpt ondanks zijn zware blessure.

[6]

Endnotes:
  1. T-mobile: http://haberarnhem.nl/2017/05/08/t-mobile-haalt-topverkoper-naar-vestiging-in-arnhem-centrum/
  2. Umit Senyer: http://haberarnhem.nl/2017/09/10/knvb-beker-umit-senyer-maakt-hattrick-tegen-arnhemia/
  3. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  4. Senyer : http://haberarnhem.nl/2017/08/29/umit-senyer-verliest-oefenduel-met-fc-jeugd/
  5. Best performing medewerker: http://haberarnhem.nl/2017/01/11/beste-t-mobile-medewerker-van-nederland-komt-uit-arnhem/
  6. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/11/20/bekendste-t-mobile-medewerker-van-nederland-werkt-gewoon-door-na-voetbreuk/