Eet zaterdag bij Chico’s Place en steun de Rohingya bevolking met een 1 euro

Eet zaterdag bij Chico’s Place en steun de Rohingya bevolking met een 1 euro

De bekendste kebabzaak van Arnhem, Chico’s Place, gaat de Rohingya bevolking helpen met een actie die het bedrijf samen oppakt met Stichting World Changers. Het bedrijf in het centrum van Arnhem is vaker sociaal maatschappelijk actief met dit soort acties.

€ 1,- per grill-gerecht gaat naar Rohingya’s

Aanstaande zaterdag 25 november kunnen bezoekers van Chico’s Place een bijdrage leveren aan de Rohingya bevolking in Myanmar. Van elk frietje of grill-gerecht die klanten bestellen gaat € 1,- naar Project#1 Rohingya. Chico zal dit zelf overhandigen aan de mensen van Stichting World Changers.

Je kunt ook gewoon geld doneren

Stichting World Changers zal zaterdag zelf ook aanwezig zijn met een stand. Met exclusieve cakes, taartjes en een warm drankje zullen de vrijwilligers van World Changers nog meer geld proberen te verzamelen voor de slachtoffers van gruweldaden in Myanmar.

Geld doneren kan ook door te storten op rekeningnummer: Nl32ABNA0254386849 o.v.v. PROJECT#1: Rohingya.

Tot zaterdag bij Chicos’s Place. of kijk op www.stichtingworldchangers.nl

ReactiesRelated Articles

Arnhemse pilot ‘Gratis met de Bus’ naar huis tijdens de spits is gestart

Arnhem komt met een Happy Hour: Gratis met de bus naar huis en minder drukte in de bus. Het Happy

Centrum Fietsdiefstal 16 oktober op het Velperplein

Het aantal fietsdiefstallen in Arnhem moet worden teruggedrongen. Daarom nemen de gemeente en politie diverse maatregelen. Eén daarvan zijn vijf

Armoede in Arnhem: wat gaan we eraan doen?

Langdurige armoede in Nederland neemt toe. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek die afgelopen week naar buiten