Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Gemril Pluimveeservice BV is ook een van de sponsors van De Grote of Eusebiuskerk kerk in Arnhem dat al meer dan vijf eeuwen het stadsgezicht van Arnhem. De kerk Eusebiuskerk is historisch als eigentijds en wordt veelvuldig gebruikt voor uiteenlopende activiteiten en evenementen. 

De Eusebius is na de wederopbouw meerdere malen gerestaureerd. De 95 meter hoge kerk in het centrum van Arnhem had een restauratie nodig dat jaren duurde en miljoenen heeft gekost. Dit kwam mede door de slechte staat van het natuursteen dat is gebruikt voor onder andere ornamenten van de kerk en de ‘bekleding’ van de toren. Uiteindelijk heeft de gemeente en provincie een enorme bijdrage geleverd aan de restauratie van de Grote kerk.Dankzij bijdragen van verschillende Arnhemse bedrijven heeft de Grote Kerk ook jaarlijks sponsorinkomsten om als stichting te overleven. De belangrijkste sponsors werden onlangs bedankt tijdens de presentatie van een reclamebord met de namen van verschillende Arnhemse bedrijven en instellingen. Op de lijst komen we behalve Rabobank ook Koninklijke Burger’s Zoo en oud-burgemeester Herman Kaiser.

Via social media deelde het bedrijf foto’s van de presentatie en legde het uit waarom het belangrijk is om ook sponsor te zijn voor de Eusebius Kerk. ” Tientallen jaren geleden opende de Eusebiuskerk haar deuren voor Arnhemse moslims om het jaarlijkse feestgebed te vieren. Met dit soort kleine bijdragen doen wij wat terug en tonen we onze dankbaarheid.”

ReactiesRelated Articles

Volkswagen en Peugeot weer in trek bij autokrakers in Arnhem

De politie maakte onlangs bekend hoeveel autoinbraken er waren in Arnhem-Zuid van 15 januari tot en met 15 februari. Dit

Tweede ticket Vitesse gratis: Alleen bij Albert Heijn

Albert Heijn en Vitesse zijn een samenwerking aangegaan om meer Arnhemse voetbalfans te trekken maar de thuiswedstrijden van Vitesse. Reacties

Arnhemse meiden (18) verzinnen overval in kledingzaak om geld in eigen zak te stoppen

De politie in Arnhem neemt haar werk zeer serieus en komt ook regelmatig met interessante resultaten. Zo ook met het