Istanbul juwelier en bruidsmode is het adres in Gelderland voor bruidsjurken

Istanbul juwelier en bruidsmode is het adres in Gelderland voor bruidsjurken

Istanbul juwelier en bruidsmode heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend aan de Steenstraat 34 in Arnhem.

Prachtige bruidsjurken in Arnhemse winkel

Met prachtige bruids- en galajurken wil het bedrijf een van de belangrijkste momenten in het leven van de dames nog meer glans geven. Met 3500 verschillende soorten bruidsjurken hebben de dames altijd wel een keuze om hun mooiste bruidsjurk van hun leven uit te kiezen. Bij Istanbul Bruidsmode in Arnhem is alles mogelijk om jouw droom te realiseren.

Meer dan 600 soorten galajurken

Behalve bruidsjurken heeft het bedrijf ook meer dan 600 soorten galajurken die geschikt zijn voor verlovingen of hennafeesten. Je komt eigenlijk alle kleuren van de regenboog tegen in de winkel waar de dames en de jurken altijd centraal staan. Met een bijzonder grote paskamer kunnen aanwezigen zich ook in alle rust voorbereiden op hun mooiste dag.

Istanbul Bruidsmode heeft een eigen atelier en werkt met zeer bekende merken waaronder Tarik Ediz, Kenzel en Nigre. Mocht je meer willen weten? Ga een keer langs of kijk op de facebookpagina van Istanbul Bruidsmode.  Parkeren is geen probleem vanwege Musis Garage dat op loopafstand is van het bedrijf.

ReactiesRelated Articles

Leuke films tijdens Parkbios-avonden in Presikhaaf

Presikhaaf wordt weer gezelliger vanaf 9 juli, want dan zijn er weer in de zomeravonden drie Parkbios-avonden. Reacties

Man komt onder een stadsbus in Wageningen

Vrijdagmorgen is een man onder een bus gekomen op de Stadsbrink in Wageningen. De man raakte hierbij zwaargewond. Het is

Politie Arnhem-Noord draagt nu ook bodycams

Al een tijdje kun je zien dat sommige politieeenheden bodycams dragen, waarmee live opnames gemaakt kunnen worden. Volgens een bericht