VIDEO Politie Arnhem is met spoed op zoek naar deze man

VIDEO Politie Arnhem is met spoed op zoek naar deze man

De politie in Arnhem is met spoed op zoek naar deze man. De man van rond de 45 jaar wordt verdacht van pindiefstal van een oude oma van 90 jaar. 

Oude oma (90) slachtoffer van pindiefstal

De oude oma (90) wordt slachtoffer van pin diefstal. Hoe dat werd afgehandeld is niet helemaal bekend. Wel weet de politie beelden te bemachtigen van een ABN Amro automaat uit Presikhaaf bij winkelcentrum Presikhaaf. Hierop is de man goed te zien, met pet en een bril. De man pint twee keer en neemt in totaal in twee minuten 3000 euro op.

Politie is op zoek naar deze man

De politie is nu met spoed op zoek naar deze man. Ken je deze man of heb je meer informatie, neem dan direct contact op met de politie. Want met alleen onderzoek van de agenten komen we er natuurlijk niet. Bel met 0800-6070 of als je de man kent bel dan anoniem met 0800-700.



Related Articles

Kapsalon waar dames zich ook veilig voelen

Ondernemer Robeeka Douri nam een jaar geleden de zaak Brothers en Sisters Hair Beautysalon over op de Looierstraat. Hiermee nam

Referendum in Arnhem over woningbouw op de Stadsblokken en Meinerswijk

Op 30 november zal er in Arnhem een referendum plaatsvinden over toegevoegde woningbouw op de Stadsblokken en Meinerswijk (overkant Rijnkade).

Nieuwe ‘AppGun’ gaat appende autobestuurder herkennen

Sindskort is de politie in staat om op afstand te zien of mensen appen achter het stuur. Met een speciale

Geverifieerd door MonsterInsights