‘Een bereikbare binnenstad is tijdens de decembermaand van groot belang’

‘Een bereikbare binnenstad is tijdens de decembermaand van groot belang’

‘Een bereikbare binnenstad is tijdens de decembermaand van groot belang’, aldus wethouder mobiliteit Geert Ritsema. Indirect geeft de wethouder eigenlijk aan dat dit in alle andere maanden minder belangrijk is. Tijdens de feestdagen komt de gemeente namelijk met allerlei maatregelen om de bereikbaarheid van de stad te verbeteren.

Ritsema vervolgt verder: ‘Dit is immers de drukste maand voor vele winkels en horeca. Bovendien zijn er diverse activiteiten in de binnenstad. Die willen we van harte ondersteunen met extra acties voor bezoekers.’ Zowel mensen die per fiets, met de bus of met de auto komen, kunnen van de acties gebruik maken. Daarnaast zijn er aanvullende acties van diverse ondernemers.

Mert vier man naar de stad voor vijf euro 

Je kunt bijvoorbeeld met vier man vanaf Gelredome met de bus naar het centrum van Arnhem. De ticket kost maar € 5,-. In de week voor Sinterklaas (27 november tot en met 1 december) en in de week voor Kerstmis (18 tot en met 22 december) krijgen automobilisten van maandag tot en met vrijdag een Dit is PAS Arnhem cadeaukaart ter waarde van € 5,- , als ze na 18.00 pas de parkeergarage uitrijden.

Voor alle andere maatregelen kun je kijken op Arnhem.nl 

ReactiesRelated Articles

Turkse halay-feest of Arabische-dansfestijn tijdens Koningsdag in Arnhem kan ook

Op woensdag 26 en donderdag 27 april 2017 viert Arnhem ook Koningsdag 2017. De gemeente is ook druk bezig met

Arnhemmers betalen straks 35 euro als ze Duitsland in rijden

Naar Duitsland gaan zal in de toekomst veel meer gaan kosten dan voorheen. Nederlanders moeten straks een ‘Vignet’ aanschaffen als

Arnhemse ‘Ibo’ deelt prachtig duet van rockliedje Cem Karaca

De bekende Arnhemse ondernemer Bedri Akbulut kan veel meer dan alleen het hervullen van inktcartridges. Akbulut staat ook wel bekend