‘Een bereikbare binnenstad is tijdens de decembermaand van groot belang’

‘Een bereikbare binnenstad is tijdens de decembermaand van groot belang’

‘Een bereikbare binnenstad is tijdens de decembermaand van groot belang’, aldus wethouder mobiliteit Geert Ritsema. Indirect geeft de wethouder eigenlijk aan dat dit in alle andere maanden minder belangrijk is. Tijdens de feestdagen komt de gemeente namelijk met allerlei maatregelen om de bereikbaarheid van de stad te verbeteren.

Ritsema vervolgt verder: ‘Dit is immers de drukste maand voor vele winkels en horeca. Bovendien zijn er diverse activiteiten in de binnenstad. Die willen we van harte ondersteunen met extra acties voor bezoekers.’ Zowel mensen die per fiets, met de bus of met de auto komen, kunnen van de acties gebruik maken. Daarnaast zijn er aanvullende acties van diverse ondernemers.

Mert vier man naar de stad voor vijf euro 

Je kunt bijvoorbeeld met vier man vanaf Gelredome met de bus naar het centrum van Arnhem. De ticket kost maar € 5,-. In de week voor Sinterklaas (27 november tot en met 1 december) en in de week voor Kerstmis (18 tot en met 22 december) krijgen automobilisten van maandag tot en met vrijdag een Dit is PAS Arnhem cadeaukaart ter waarde van € 5,- , als ze na 18.00 pas de parkeergarage uitrijden.

Voor alle andere maatregelen kun je kijken op Arnhem.nl 

ReactiesRelated Articles

CDA Arnhem: Verbeteringen Gelders spoor van tafel

Staatssecretaris Mansveld heeft alle (voorgenomen) verbeteringen van het Gelders spoor van tafel geveegd. Tijdens de presentatie van miljoenennota op 15

Arnhems worstelicoon Karaman geeft les aan jonge worstelaars

Inmiddels is het alweer zes jaar geleden dat Arnhemmer Adem Karaman is gestopt met actief worstelen als sporter. De worstelaar

VIDEO Dit is de reden dat Kanker steeds vaker voor komt

Dat je de ziekte kanker hebt, is tegenwoordig steeds ‘normaler’ om te horen. Reacties