‘Zeurbewoners’ Elderveld tegen alles wat goed is voor de wijk

‘Zeurbewoners’ Elderveld tegen alles wat goed is voor de wijk

Elderveld heeft er net als Presikhaaf een groep bewoners die overal tegen zijn in de wijk. Of het nu om een supermarkt gaat of een Lorentz College! Het maakt deze ‘beroepsburgers’ niets uit. Deze bewoners vallen op met hun hobby om overal bezwaar tegen aan te de dienen. 

‘Elderveld’ tegen grote Lidl

Zo stond onlangs nog in de krant een uitspraak van bewoner L. R. die zich druk maakte omdat hij niet serieus werd genomen door de Lidl. Samen met de eigenaar van de Jumbo (heel toevallig natuurlijk) maken zij zich druk om parkeergelegenheid bij het winkelcentrum. De gemeente had namelijk al een bouwvergunning verleend aan het nog groter maken van de Lidl. Velen vragen zich dan ook af, waar deze gast zich druk om maakt nu alles is goedgekeurd door de gemeente. De wijk gaat er op vooruit, en de Lidl kan hierdoor een groter assortiment bieden waardoor je niet steeds naar een groter supermarkt moet rijden.

Ook tegen het Lorentz College

Maar bewoner L. R. is niet de enige in Elderveld. Ook het Lorent College zal moeten gaan strijden met deze inwoners die kennelijk tijd zat hebben om overal bezwaar tegen in te dienen. Het nieuwe Lorentz College zou ook te groot zijn en niet passen in de wijk. Hoewel velen tevreden zijn dat er een nieuwe college in de buurt komt bij Schuytgraaf, denken deze ‘bezorgde’ burgers uit Elderveld daar ook anders over.

Dankzij dit soort mensen gaat alles trager in Arnhem, omdat de lobby goed is geregeld. Alle anderen inwoners in de wijk of stad zijn dan de dupe van een paar mensen. Dat de andere inwoners niet klagen betekent dat ze in de meerderheid zijn.



Related Articles

Bekende Arnhemse speelt Turkse bendeleider in derde seizoen Netflix-hit

De Arnhemse actrice Nazmiye Oral heeft een A-rol in een van de nieuwste Netflix-series van Nederland. De bekende schrijfster speelt

VIDEO Bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Na een tip van de omstanders gaan de agenten op zoek. Een bizarre achtervolging vanaf de A12 eindigde in winkelcentrum

Autobranden gaan gewoon door ondanks nieuwe arrestatie

In de nacht van zondag op maandag was het weer raak in Arnhem. In de wijk Rijkerswoerd (Simon Carmiggelthof) ging

Geverifieerd door MonsterInsights