Arnhemse HBO student Soumia Tahrioui is een beest in de ring

Arnhemse HBO student Soumia Tahrioui is een beest in de ring

Sportstad Arnhem heeft nog niet veel gehoord van de Arnhemse HBO studente Soumia Tahrioui. Maar dat zal binnenkort gaan veranderen. De vechtmachine in de ring studeert ‘gewoon’ MER aan de HAN in Arnhem en won onlangs een belangrijke wedstrijd in de N-klasse tijdens het kickboksgala van King of the Ring.

Soumia Tahrioui is een van deze stoere dames

Het kickboksgala King of the Ring, dat werd georganiseerd door Omar Ahbouk, zorgde er ook voor dat het publiek kennismaakte met stoere vrouwen die als beesten vochten in de ring. Soumia Tahrioui was een van deze stoere dames. Op het eerste oog lijkt Tahrioui op een fotomodel van een van de grote tijdschriften. In de ring verandert alles: Soumia vecht dan als een beest om de overwinning binnen te halen.

HBO-studie in combinatie met kickboksen

Soumia is in september 2017 begonnen met haar MER opleiding aan de HAN in Arnhem en doet goede zaken door haar HBO studie te combineren met haar carriere als kickbokser. Afgelopen weekend won ze dan ook overtuigend van haar tegenstander waar ze  in het begin niet veel van af wist. ‘Ik heb zoals altijd getraind. Ik train gewoon hard. Vier keer in de week ben ik aan het trainen en probeer er ook nog bij hard te lopen. Hard trainen… Dan weet ik dat het goed gaat komen.

De Arnhemse kickbokser bewijst hiermee ook dat je een studie HBO kunt combineren met het sporten op hoog niveau. De kans is dus groot dat we deze Arnhemse vechtmachine nog vaker tegenkomen in de media.

ReactiesRelated Articles

Jason Bourne trekt veel mensen naar de bioscoop in Arnhem

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en de The Bourne

Groenlinks: Teken nu voor referendum Stadsblokken-Meinerswijk!

tadsblokken-Meinerswijk is een uiterwaardengebied midden in Arnhem. Stop de bouwplannen voor een woonwijk in dit groene hart van de stad.

BEELDEN Veel bekenden bij besnijdenisfeest familie Karakaya

Zaterdag mocht de zoon van Adil Karakaya zich een echte man noemen. Om zijn besnijdenis te vieren werd er een