Klaas-Jan Huntelaar ging met iedereen op de foto bij de Arnhemse Boys

Klaas-Jan Huntelaar ging met iedereen op de foto bij de Arnhemse Boys

De 33-jarige Klaas-Jan Huntelaar was zaterdagochtend om 08.30 uur in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. De spits van Ajax was tot verbazing van velen bij voetbalclub de Arnhemse Boys uit Schuytgraaf. De zoon van Huntelaar, de 8-jarige Seb, is een echte doelpuntenmachine en lijkt volgens ‘de experts’ veel op zijn vader.

De aanwezigheid van Huntelaar bij Arnhemse Boys zorgde wel voor spanning bij de vaders en moeders. Hoe vaak komt het voor dat een wereldspits van formaat rondloopt bij de club in Arnhem.

Zoon Huntelaar speelt bij Angerlo Vooruit

Huntelaar woont tegenwoordig in Angerlo en was met met het eerste elftal Angerlo Vooruit O8 naar de wedstrijd van zijn zoon gekomen. De 8-jarige Seb is wel wat gewend dat zijn vader door velen wordt tegengehouden voor een foto. Zaterdagochtend ging het ook niet anders. Huntelaar ging netjes om met alle verzoeken om de foto te gaan met de spits van Ajax. Niet alle jeugdspelers bij de Arnhemse Boys kenden Klaas-Jan Huntelaar, maar ook dankzij zeer geinteresseerde ouders werden er alsnog veel foto’s gemaakt.

Angerlo Vooruit 08-1 was te gast tegen Arnhemse Boys O8-1.




Related Articles

Arnhemse bokstrainer treedt toe tot rijtje illustere namen

De Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik treedt toe een rijtje met illustere namen.

Van der Vaart gespot in bekende Arnhemse snackbar

Oranje-international en bekende voetballer Rafael Van der Vaart was gisteren in de bekende Arnhemse friet- en kebapzaak De Gastronoom.  Hij is

Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

De bekende Arnhemse ondernemer Chico van Chico’s Place gaat voor een nieuwe avontuur in de Gelderse hoofdstad. Chico’s opent namelijk

Geverifieerd door MonsterInsights