KNMI waarschuwt zondag voor zware sneeuwval en kondigt code oranje af

KNMI waarschuwt zondag voor zware sneeuwval en kondigt code oranje af

Ook regio Arnhem moet zondag rekening houden met zware sneeuwval. Het KNMI maakte zaterdagavond bekend dat het zondag extreem gaat sneeuwen in het hele land. Daarom werd er ook code oranje afgekondigd. Arnhem had vrijdagavond al last van sneeuwval in de stad. Vooral in de binnenwegen was het chaos omdat er ook niet voldoende was gestrooid.

5 tot 15 centimeter sneeuw

Op veel plaatsen kan het zondag langdurig gaan sneeuwen en moet met rekening houden met 5 tot 15 centimeter aan sneeuw. Vrijdagavond sneeuwde het ook in Arnhem en omgeving, maar ging het om een paar centimeter sneeuw. Zondagochtend wordt het dus veel extremer.

Landinwaarts is het op dit moment ook door sneeuwbuien op verschillende plaatsen extreem glad.

ReactiesRelated Articles

Bokslegende Orhan Delibas en Tunahan Kuzu komen naar opening in Arnhem

Bokslegende Orhan Delibas en lijsttrekker Tunahan Kuzu van beweging Denk komen vrijdag naar Arnhem voor de opening van Snackhouse Arnhem.

Nog een Arnhemse voetballer in het huwelijksbootje: Yasin Köylü getrouwd

De bekende Arnhemse voetballer Yasin Köylü is geen vrijgezel meer. Köylü speelde jarenlang bij de Arnhemse Boys, FC Presikhaaf en

Megabedrijvencomplex van 6000m2 verkocht aan bekende onderneming

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars maakte donderdag bekend dat het complex aan de Simon Stevinweg 12 in Arnhem is verkocht aan Mantel.Com.