De Ierse singer-songwriter Ryan McMullan komt naar Luxor Live

by AMS97531A123 | 12 december 2017 22:46

De Ierse singer-songwriter Ryan McMullan komt op 22 april naar Luxor Live (Arnhem).

In Ierland is iedereen het erover eens. Ryan beschikt over het beste stemgeluid dat het land rijk is. Het is dan ook niet verrassend dat landgenoot Gary Lightbody, de frontman van Snow Patrol, hem omschrijft als: “One of the most exciting artists to come out of Ireland, voice of an angel.”

[1]

Ryan heeft een eigen muzikale identiteit gegeven aan een eigentijdse mix van pop, Americana en country. De jonge en ontwapende Ier is enerzijds vol bravoure en anderzijds kan hij zich uiterst kwetsbaar opstellen. Dit vertaalt zich in verhalende en sfeervolle liedjes, rauw, puur en met veel passie gebracht.

Na 2 EP’s te hebben uitgebracht, namelijk Listen uit 2015 en A Winter’s Coat dit jaar, werkt Ryan aan z’n langverwachte debuutalbum waar door velen al reikhalzend naar uit wordt gekeken. Onder meer door collega’s en liefhebbers van het eerste uur Ed Sheeran, Foy Vance en de eerder genoemde Gary Lightbody.

Afgelopen (na)zomer trad Ryan McMullan al op in Amsterdam. Later deze maand is hij nog te zien op Festival Stille Nacht in Rotterdam en in januari op Eurosonic in Groningen.

Meer informatie over Ryan is te vinden op www.ryanmcmullanmusic.com[2]

[3]

Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/istanbuljuwelierbruidsmode/
  2. www.ryanmcmullanmusic.com: http://www.ryanmcmullanmusic.com
  3. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/12/12/de-ierse-singer-songwriter-ryan-mcmullan-komt-naar-luxor-live/