21-jarige Kickbokser Omar Gym Europees Kampioen

ROTTERDAM – De 21-jarige Tayna de Silva van Kickboxing OmarGym uit Arnhem wist afgelopen zaterdag de Europese titel van de WCTS binnen te slepen.

De titel werd binnengehaald tijdens een kickbokstoernooi in Rotterdam. Tayna de Silva liet even in de ring zien wie de baas was.

Tayna moest aantreden tegen een zeer sterke dame uit Frankrijk . Deze partij ging over vijf rondes. Het was een titanenstrijd waarbij het publiek op de banken stond. Voor de neutrale fan was het ook een spannende wedstrijd.  Na vijf bikkelharde en snelle rondes werd Tayna de Silva Europees kampioen.

In Arnhem waren ze blij en trots op de prestatie van de 21-jarige dame. De jongste vechters mochten onlangs zelfs op de foto met de nieuwe Europese kampioen die in Arnhem sport.