D66: Meedoen PVV slecht nieuws voor Arnhem

by AMS97531A123 | 25 december 2017 17:42

Op vrijdag 22 december werd bekend dat de PVV mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem. Sabine Andeweg, lijsttrekker van D66 Arnhem: “Dat is slecht nieuws voor de stad, want de PVV sluit mensen uit, marginaliseert minderheden en vernedert nieuwkomers.”

 

[1]

Het gedachtegoed van Geert Wilders druist in tegen alles waar D66 voor staat. De politiek van de PVV is vijandig tegenover een groot deel van de Arnhemmers. “Niet je afkomst moet tellen, maar je bereidheid om hard te werken aan de toekomst”, stelt Andeweg. “Daar sta ik voor en daar zal ik voor vechten. D66 zal een stevig geluid laten horen tegen de politiek van uitsluiting die de PVV bedrijft.”

Vrijheid, verbondenheid en vertrouwen
Sabine Andeweg: “We willen de komende jaren verder bouwen aan een Arnhem waar vele nationaliteiten samenleven en waar iedereen dezelfde kansen krijgt. Een rechtvaardig Arnhem waar vrijheid, verbondenheid en vertrouwen in elkaar het fundament vormen. Dat past bij D66 en dat past bij Arnhem. Ik roep daarom iedere Arnhemmer die ziet dat het beter gaat met de stad op om zich uit te spreken voor het optimisme. Te beginnen met de verkiezingen op 21 maart.”

[2]

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  2. [Image]: http://istanbulcenter.nl/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/12/25/d66-meedoen-pvv-slecht-nieuws-voor-arnhem/