Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Westervoort- Mustafa Koyuncu

Arnhemmer Muhammet Karaya had zijn avond van zijn leven tijdens zijn bruiloft afgelopen zaterdag. De bekende Arnhemse MMA’er trouwde in Maksim Zalencentrum in Westervoort waar veel bekenden bij aanwezig waren.

 

Muhammet Karakaya en Zeynep Öztep-Karakaya gaven elkaar eerder al het ja-woord en werd er een bruiloft georganiseerd dat leek op een spectaculaire kickboksgala met heel veel bekenden uit de stad en regio. Ook veel grote ondernemers uit de stad waren van de partij. De vrienden van Muhammet Karakaya lieten hem ook niet in de steek.

Een verslaggever sprak met Karakaya tijdens het diner: ‘ We blijven werken aan de filosofie van Atatürk door hard te werken.
Atatürk, zei ooit, ik hou van sporters die het  moreel en fatsoen hooghouden. En wij letten met al onze vechtsporters aan dit soort waarden en normen die wij belangrijk vinden. Rekening houdend met Nederlandse wetgeving proberen wij zonder te assimileren aandacht te besteden aan onze culturele waarden, normen, geloof en taal. Ik wil alle gasten die aanwezig waren bedanken voor hun bijdrage.’

ReactiesRelated Articles

Negen miljoen voor mobiliteitsprojecten

In het kader van het Rijksprogramma Beter Benutten Vervolg wordt in de jaren 2015-2017 ruim negen miljoen euro geïnvesteerd in

Cafetaria de Gastronoom haalt McDonald’s in met nieuwste vestiging in Arnhem

Cafetaria De Gastronoom timmert succesvol aan de weg met nieuwe vestigingen in Arnhem en omgeving. Het bedrijf kondigde recent aan

Veel Turkse Arnhemmers tijdens bruiloft familie Uzun

Veel Turkse Arnhemmers waren zaterdagavond aanwezig bij een bruiloft van Emre Uzun uit Arnhem en Havva Aydinli uit Apeldoorn. Emre