Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Westervoort- Mustafa Koyuncu

Arnhemmer Muhammet Karaya had zijn avond van zijn leven tijdens zijn bruiloft afgelopen zaterdag. De bekende Arnhemse MMA’er trouwde in Maksim Zalencentrum in Westervoort waar veel bekenden bij aanwezig waren.

 

Muhammet Karakaya en Zeynep Öztep-Karakaya gaven elkaar eerder al het ja-woord en werd er een bruiloft georganiseerd dat leek op een spectaculaire kickboksgala met heel veel bekenden uit de stad en regio. Ook veel grote ondernemers uit de stad waren van de partij. De vrienden van Muhammet Karakaya lieten hem ook niet in de steek.

Een verslaggever sprak met Karakaya tijdens het diner: ‘ We blijven werken aan de filosofie van Atatürk door hard te werken.
Atatürk, zei ooit, ik hou van sporters die het  moreel en fatsoen hooghouden. En wij letten met al onze vechtsporters aan dit soort waarden en normen die wij belangrijk vinden. Rekening houdend met Nederlandse wetgeving proberen wij zonder te assimileren aandacht te besteden aan onze culturele waarden, normen, geloof en taal. Ik wil alle gasten die aanwezig waren bedanken voor hun bijdrage.’

ReactiesRelated Articles

Elis Laser clinic stunt met scherpe actie voor dames

Elis Laser Clinic uit Arnhem deelde onlangs een actie per flyer waarbij men stunt met een scherpe actie. 100% pijnloze

Op 30 november is er een referendum in Arnhem waar velen niets van afweten

De gemeente is er net als HaberArnhem ook achter gekomen dat het referendum van 30 november nog onbekend is bij

KNVB scheidsrechter op bezoek bij Turkse kapper

KNVB scheidsrechter Fatih Yilanci was onlangs op bezoek bij ‘By Barber’, een nieuwe kapsalon aan de Hommelseweg. Reacties