Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Westervoort- Mustafa Koyuncu

Arnhemmer Muhammet Karaya had zijn avond van zijn leven tijdens zijn bruiloft afgelopen zaterdag. De bekende Arnhemse MMA’er trouwde in Maksim Zalencentrum in Westervoort waar veel bekenden bij aanwezig waren.

 

Muhammet Karakaya en Zeynep Öztep-Karakaya gaven elkaar eerder al het ja-woord en werd er een bruiloft georganiseerd dat leek op een spectaculaire kickboksgala met heel veel bekenden uit de stad en regio. Ook veel grote ondernemers uit de stad waren van de partij. De vrienden van Muhammet Karakaya lieten hem ook niet in de steek.

Een verslaggever sprak met Karakaya tijdens het diner: ‘ We blijven werken aan de filosofie van Atatürk door hard te werken.
Atatürk, zei ooit, ik hou van sporters die het  moreel en fatsoen hooghouden. En wij letten met al onze vechtsporters aan dit soort waarden en normen die wij belangrijk vinden. Rekening houdend met Nederlandse wetgeving proberen wij zonder te assimileren aandacht te besteden aan onze culturele waarden, normen, geloof en taal. Ik wil alle gasten die aanwezig waren bedanken voor hun bijdrage.’

ReactiesRelated Articles

1ste editie Wandeltocht Lingezegen op 28 juni 2015

Inschrijving gestart voor nieuw wandelevenement. Op zondag 28 juni 2015 vindt de 1e editie van Wandeltocht Lingezegen plaats. De wandeltocht

VIDEO Moslima wordt niet geholpen omdat ze een hoofddoek draagt

Als deze moslima iets komt bestellen wordt ze compleet genegeerd door de medewerkers. Nadat andere klanten aangeven dat ‘zij’ eerst

In welke Arnhemse wijk wonen de meeste Turken?

Het is altijd een discussie als Turkse Arnhemmers het erover hebben, waar nu de meeste Turken in Arnhem wonen? We