Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Veel beroemdheden tijdens bijzondere bruiloft in Westervoort

Westervoort- Mustafa Koyuncu

Arnhemmer Muhammet Karaya had zijn avond van zijn leven tijdens zijn bruiloft afgelopen zaterdag. De bekende Arnhemse MMA’er trouwde in Maksim Zalencentrum in Westervoort waar veel bekenden bij aanwezig waren.

 

Muhammet Karakaya en Zeynep Öztep-Karakaya gaven elkaar eerder al het ja-woord en werd er een bruiloft georganiseerd dat leek op een spectaculaire kickboksgala met heel veel bekenden uit de stad en regio. Ook veel grote ondernemers uit de stad waren van de partij. De vrienden van Muhammet Karakaya lieten hem ook niet in de steek.

Een verslaggever sprak met Karakaya tijdens het diner: ‘ We blijven werken aan de filosofie van Atatürk door hard te werken.
Atatürk, zei ooit, ik hou van sporters die het  moreel en fatsoen hooghouden. En wij letten met al onze vechtsporters aan dit soort waarden en normen die wij belangrijk vinden. Rekening houdend met Nederlandse wetgeving proberen wij zonder te assimileren aandacht te besteden aan onze culturele waarden, normen, geloof en taal. Ik wil alle gasten die aanwezig waren bedanken voor hun bijdrage.’

ReactiesRelated Articles

Arnhemse werkgevers krijgen 1250 euro als ze jongeren aannemen

Mocht je nog geen baan hebben gevonden of een BBL-plek bij een bedrijf? Geen paniek! De gemeente doet er alles

Ertuğrul Düşünceli (34) begint loopbaan bij KC Advocatuur in Nijmegen

De 34-jarige Ertuğrul Düşünceli uit Arnhem is onlangs gepresenteerd als een van de nieuwste collega’s van KC Advocatuur in Nijmegen. KC

Politie: Mercedes van bekende Klarendaller mogelijk aangestoken

In een persverklaring reageerde de politie op de auto die in de nacht van woensdag op donderdag in brand werd gestoken.