Autobedrijf Linge levert service en is RDW erkend

by AMS97531A123 | 26 december 2017 21:30

Autobedrijf Linge uit Huissen is meer dan een bedrijf dat allerlei auto’s in en verkoopt. Het bedrijf bestaat alweer al vijf jaar en staat bekend om grote aanbod en autotrustgarantie dat optioneel wordt aangeboden.

Het bedrijf is dankzij een RDW erkenning heel erg betrouwbaar en zorgt er ook voor dat alle occasions gecontroleerd zijn alvorens deze worden aangeboden. Behalve verkoop van auto’s kan men er ook langs voor het inruilen van bestaande auto’s omdat er altijd wel een geschikte auto op voorraad is. Klik hier[1] voor de huidige lijst met alle auto’s.

[2]

Voor een degelijke prijs worden allerlei verschillende auto’s aangeboden bij Autobedrijf Linge. De adviseurs kunnen u daarbij helpen terwijl u geniet van een kopje koffie of thee.

Consumenten die echt 100% service en garantie willen kunnen voor € 795,- een autotrustgarantie nemen waarbij de eindgebruiker 6 maanden Autotrustgarantie, een nieuwe APK en een halve tank aan brandstof krijgt. De auto wordt dan ook vlekvrij afgeleverd dankzij een professionele poetsbeurt van het interieur en buitenzijde van  de auto. Het vullen van alle vloeistoffen en een technische controle van de auto is ook onderdeel van dit afleverpakket.

[3]

Het bedrijf heeft dus ervaring met allerlei betrouwbare en betaalbare occasions van verschillende bekende automerken.

Meer info over Autobedrijf Linge kunt u terugvinden via www.AutobedrijfLinge.nl[4]

Endnotes:
  1. Klik hier: http://www.autobedrijflinge.nl/occasions
  2. [Image]: http://istanbulcenter.nl/
  3. [Image]: http://www.bmsigortam.nl
  4. www.AutobedrijfLinge.nl: http://www.autobedrijflinge.nl/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/12/26/autobedrijf-linge-levert-service-en-is-rdw-erkend/