Fit For Free start nieuwe campagne: Daar doe ik het voor

Fit For Free start nieuwe campagne: Daar doe ik het voor

Met 2018 in het vooruitzicht is er een kans dat je jezelf voorneemt om gezonder te gaan leven. Minder snoepen en meer bewegen. Meestal zit er achter dit voornemen nog een gedachte verstopt, die je niet snel uitspreekt. Ook niet naar jezelf toe. Maar wat drijft jou precies? Heb je daar weleens over nagedacht?

Fit For Free is gestart met een nieuwe campagne genaamd ‘Daar doe ik het voor’. Tijdens deze campagne dragen leden en personeel van Fit For Free uit waar zij het voor doen. Iedereen heeft namelijk een persoonlijke motivatie. Bedenk eens wat jouw drijfveer is en zeg hardop: “daar doe ik het voor”. Begin met sporten bij Fit For Free en profiteer van een speciale aanbieding. Nieuwe leden kunnen namelijk tot maart 2018 gratis sporten. Dit betekent dat als je je vandaag inschrijft, je voordeel hoger is dan wanneer je morgen lid wordt. Schrijf je nu gratis in en ontvang een Fit For Free backpack.

#DAARDOEIKHETVOOR
Fit For Free sprak met inspirerende personen om erachter te komen waar zij het voor doen. Een van deze personen is Youtuber en presentator Thomas Cox. Hij gaat veel op reis en heeft daardoor een onregelmatig schema. Om energiek en uitgerust door te gaan met deze uitdagende baan.

Aanbieding Fit For Free
Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness voor iedereen toegankelijk. Met de ruime openingstijden sport je wanneer het jou uitkomt op apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. In elke club is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen. Ook is er een ruim aanbod aan live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt. Stel zelf je abonnement samen met de voordelige prijzen. Er is altijd wel een abonnement dat bij je past en met 1 pas ben je welkom bij alle 88 clubs, zo is er altijd wel een in de buurt. Bij Fit For Free kun je trainen op kwalitatieve apparatuur, is er altijd een abonnement dat bij je past en kun je al sporten vanaf €11,95 p/m.

ReactiesRelated Articles

Waarom zijn er zoveel autobranden in Presikhaaf?

Afgelopen week was het weer zover. Een busje is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar beschadigd door een

Bekende Turkse bakker is ook modebewust

Inmiddels is de Turkse bakker Hasan Ozkara een fenomeen geworden in heel Gelderland. Hij was al bekend in de regio,

Bekende Arnhemmer wordt bestuurslid bij Turkse Ondernemers Vereniging

Bekende Arnhemmer en directeur van Boga Administratiekantoor, Mehmet Boga, zal per direct het bestuur van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) gaan versterken.