Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Advocaat Solmaz Usanmaz uit Dieren is begonnen met haar eigen kantoor in Arnhem. De advocaat van de bekende advocatenkantoor Ozkara Advocaten gaat voor haar zelf beginnen. Op 1 januari deelde advocaat Usanmaz  haar positieve verwachtingen over 2018 via social media en meldde ook dat ze hoopt op prachtige jaren voor iedereen en haar familie. (Foto: Solmaz Usanmaz, 2e van rechts)

(advertentie)

Eigen facebook-pagina

Met deze aankondiging deelde Usanmaz ook mee dat ze ook haar eigen facebook-pagina lanceerde. Usanmaz Advocaten is per 1 december 2017 gestart met haar activiteiten in Arnhem. Solmaz Usanmaz is ook voor zover bekend de eerste Turks Nederlandse advocaat uit Dieren, sinds dat de gastarbeiders in de jaren zestig kwamen werken in verschillende fabrieken in de regio, zoals Gazelle en andere bedrijven.  De Turkse gemeenschap in Dieren is dan ook trots op de prestaties van deze voorbeelddame.

Solmaz Usanmaz, 2e van rechts tijdens een bezoek aan de Tweede Kamer (2017)

Advocatenkantoor in Arnhem

Solmaz Usanmaz gaat advies geven over zaken op het gebied van familierecht, sociale zaken en faillissementen. Voor allerlei vragen over deze onderwerpen kan er contact opgenomen worden met Solmaz Usanmaz. Usanmaz Advocaten is gevestigd aan de Velperplein 19-1 in Arnhem en is te bereiken via 026-3823666 of neem een kijkje op de website: www.usanmazadvocaten.nl  (nog niet online)

(advertentie)

ReactiesRelated Articles

Het moment van een agent dat hij denkt “het is hij of ik”

Deze politieagent legt uit dat politiewerk niet altijd even leuk en makkelijk is. Reacties

Olympisch kampioene Elis Ligtlee heropent Fit For Free Arnhem

Op 27 maart vieren wij de heropening van de Fit For Free in Arnhem. De sportschool heeft een transformatie ondergaan

Bekende zanger gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

De bekende Turkse zanger en Arnhemmer Umut Timur werd vrijdag in Arnhem gespot tijdens het vrijdaggebed in de HDV Turkiyem