Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Advocaat Solmaz Usanmaz uit Dieren is begonnen met haar eigen kantoor in Arnhem. De advocaat van de bekende advocatenkantoor Ozkara Advocaten gaat voor haar zelf beginnen. Op 1 januari deelde advocaat Usanmaz  haar positieve verwachtingen over 2018 via social media en meldde ook dat ze hoopt op prachtige jaren voor iedereen en haar familie. (Foto: Solmaz Usanmaz, 2e van rechts)

(advertentie)

Eigen facebook-pagina

Met deze aankondiging deelde Usanmaz ook mee dat ze ook haar eigen facebook-pagina lanceerde. Usanmaz Advocaten is per 1 december 2017 gestart met haar activiteiten in Arnhem. Solmaz Usanmaz is ook voor zover bekend de eerste Turks Nederlandse advocaat uit Dieren, sinds dat de gastarbeiders in de jaren zestig kwamen werken in verschillende fabrieken in de regio, zoals Gazelle en andere bedrijven.  De Turkse gemeenschap in Dieren is dan ook trots op de prestaties van deze voorbeelddame.

Solmaz Usanmaz, 2e van rechts tijdens een bezoek aan de Tweede Kamer (2017)

Advocatenkantoor in Arnhem

Solmaz Usanmaz gaat advies geven over zaken op het gebied van familierecht, sociale zaken en faillissementen. Voor allerlei vragen over deze onderwerpen kan er contact opgenomen worden met Solmaz Usanmaz. Usanmaz Advocaten is gevestigd aan de Velperplein 19-1 in Arnhem en is te bereiken via 026-3823666 of neem een kijkje op de website: www.usanmazadvocaten.nl  (nog niet online)

(advertentie)

ReactiesRelated Articles

Bekende Turkse advocaat gespot bij BeyMen in Amsterdam

Bekende Arnhemmer en advocaat Ismet Ozkara is gisteren gespot bij BeyMen in Amsterdam. BeyMen is een trendy Turkse lounge restuarant in

Wethouder Leisink ontdekt fout CBS in formule

Wethouder Martijn Leisink van Arnhem ontdekte een fout van het CBS bij de data van het verdeelmodel voor de bijstandsbudgetten

Bokslegende Orhan Delibas en Tunahan Kuzu komen naar opening in Arnhem

Bokslegende Orhan Delibas en lijsttrekker Tunahan Kuzu van beweging Denk komen vrijdag naar Arnhem voor de opening van Snackhouse Arnhem.