VIDEO DENK Verenigd Arnhem veegt straten schoon in het Broek

VIDEO DENK Verenigd Arnhem veegt straten schoon in het Broek

De politieke partij DENK Verenigd Arnhem ging op 1 januari de straten op om in de Arnhemse wijk Het Broek de straten schoon te vegen. Tijdens de ‘Nieuwjaars veegactie’ kwamen de vrijwilligers van de de lokale partij bijeen om vuurwerkrommel op te ruimen. Bijna alle aanwezigen hadden bezems en vuilniszakken meegenomen om een bijdrage te leveren. (fotopress: Mustafa Koyuncu)

(advertentie)

De lijsttrekker Kursat Bal van DENK Verenigd Arnhem verklaarde eerder al als Verenigd Arnhem samen te gaan werken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, vandaar dat de partij met steun van DENK meedoet als DENK verenigd Arnhem aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

De middag werd goed bezocht door veel vrijwilligers van de lokale afdeling van DENK Verenigd Arnhem. Lijsttrekker Bal verklaarde in een filmpje ook dat ze ‘Houden van een schoon Arnhem’. ‘Omdat wij van Arnhem houden doen wij schoonvegen.’ De ‘Nieuwjaars veegactie werd gehouden met het campagneteam van DENK Verenigd Arnhem en leidde tot veel positieve reacties van buurtbewoners. Sommige bewoners hielpen zelfs mee, of kwamen met thee en gebak om de ‘schoonmakers’ te steunen.

(advertentie)



Related Articles

GroenLinks en PvdA zeggen samenwerking op

Op vrijdagavond 21 juni deelde GroenLinks mee dat zij per direct de samenwerking met VVD en D66 beëindigen. Verrassend, omdat de

Coen Verheij (PVV Arnhem): ‘Geen Halal voedsel meer op scholen’

RTV Arnhem verslaggever Huibert Veth heeft ook tijdens zijn programma ‘Op reces met‘ een interview gedaan met de Arnhemse PVV-leider

VIDEO Oud PvdA raadslid stapt over naar DENK

Oud partij van de arbeid raadslid stapt definitief over naar DENK en doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Geverifieerd door MonsterInsights