Arnhemse tafeltennisster Suzanne speelt op hoogste niveau in Duitsland

Arnhemse tafeltennisster Suzanne speelt op hoogste niveau in Duitsland

Arnhem heeft veel meer topsporters dan velen weten. De hoofdstad van Gelderland heeft ook een van de beste tafeltennissers van het land in de stad en mag daar zeker trots op zijn. Suzanne Dieker (1992) speelt tegenwoordig bij promovendus TTK Grossburgwedel in Duitsland en is van de beste speelsters bij de Duitse vereniging. (foto: TTKG.de)

Bundesliga Tafeltennis in Duitsland

In tegenstelling tot tafeltennis in Nederland is het bij de buren ,net als met voetbal en andere sporten net even iets professioneler geregeld dan in Nederland. De wedstrijden worden drukker bezocht, het wordt live uitgezonden en je kunt er veel meer verdienen. ‘Fotomodel’ Suzanne Dieker is dan ook zo een Arnhems exportproduct waar de stad mee kan pronken. Hieronder hebben we wat beelden van de bekende tafeltennisster voor u gevonden.

Weeshuis bezoek in Marrakesh

Van de zomer was Suzanne nog in Marrakesh waar ze een weeshuis bezocht: ‘Veel kinderen enorm blij kunnen maken met snoep, yoghurts, chips en drinken. Dat is het minste wat ik kon doen. Hopen dat ze nog liefde en vrijheid gaan krijgen die wij wel hebben.’ Bronnen dichtbij Suzanne Dieker melden dat ze zich vaker inzet voor dit soort initiatieven, maar dat dit niet altijd naar buiten wordt gebracht.

Suzanne Dieker is in 1992 in Didam geboren en heeft in Arnhem bij de Treffers gespeeld en komt van oorsprong uit Didam. Daarvoor speelde ze ook nog bij Bit.nl Ede, SKF Veenendaal (Eredivisie) en WRV Kleve (2e Bundesliga). Dieker heeft ook haar marketing en communicatie opleiding afgerond die ze aan de Johan Cruijff College heeft gevolgd. In het seizoen 2014-2015 was Arnhemse sportvrouw van het jaar. Dieker heeft ook verschillende Nederlandse titels op haar naam staan.



Related Articles

Horeca in Nederland op slot, jongeren massaal naar Duitsland

Nu horeca in Nederland op slot gaat om 17:00 uur, lijken jongeren en feestgangers een oplossing gevonden te hebben om

Politie waarschuwt voor nepgeld tijdens Arnhemse Koningsdag

De politie kwam gisterennacht met een waarschuwing om de Arnhemse feestgangers te waarschuwen met het aannemen en uitgeven van geld.

Te water geraakte Arnhemse werd nog geholpen door een stel

De 34-jarige vrouw die begin december te water geraakte op de Velperweg is overleden aan een hartstilstand. Bronnen dichtbij de

Geverifieerd door MonsterInsights