Di-RECT naar Luxor Live

by AMS97531A123 | 11 januari 2018 12:00

In het najaar van 2017 verscheen ‘Rolling With The Punches’ het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Dit voorjaar gaat de band met deze nieuwe muziek het land in met de “Rolling With The Punches” clubtour.

‘Rolling With The Punches’ werd genomineerd voor een Edison Rock met een klinkend jury rapport: “Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend.”

[1]

Ook dit jaar zal DI-RECT weer met een 9-koppige band in de clubs het podium betreden. Afgelopen jaar werkte de band voor het eerste met uitgebreide visuals. Dit experiment smaakte naar meer en zal zeker worden doorgevoerd tijdens de clubtour. Naast de songs van het nieuwe album kan je zeker ook klassiekers van de band verwachten. “Nieuwe tracks veranderen ook de kijk op je oude repertoire en zo blijft alles continu in beweging.” (Marcel Veenendaal)

Voorverkoop start op zaterdag 13 januari om 10.00 uur.

[2]

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  2. [Image]: https://www.facebook.com/istanbulcenterjuwelierbruidsmode/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/01/11/di-rect-naar-luxor-live/