Ismet Dilekci topscorer tijdens Baklava Toernooi 2018

Ismet Dilekci topscorer tijdens Baklava Toernooi 2018

Topspits Ismet Dilekci werd zondagmiddag topscorer tijdens het Baklava toernooi van voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem. De sterke spits van Veluwezoom 3 deed mee met het vierde elftal van Elsweide en was een van de smaakmakers tijdens het toernooi. 

Het vierde elftal van Elsweide, dat onder leiding staat van Murat Yilmaz, had voor het toernooi veel goede spelers geregeld. Zo waren Vedat Unal, Hamit Dilekci en Yahya Erdal Sacan ook een van de ‘nieuwelingen’ bij Elsweide vier. De nieuwe spelers waren een aanvulling op de al zeer sterke selectie van Murat Yilmaz. Mustafa Gungormus, Ercument Gulal en ex-Graafschap speler Veli Arslantas waren ook sterk bezig tijdens het toernooi.

Kampioen Baklava Toernooi 2018

Elsweide vier werd kampioen met 12 punten, en verloor geen enkele wedstrijd. Elsweide O17 werd tweede met zes punten, gevolgd door Elsweide 1 met 5 punten. Het zaterdagelftal van Elsweide (2) werd vierde met twee punten. Het tweede elftal van Elsweide werd laatste met twee punten.

Topscorer Ismet Dilekci denkt mogelijk aan een terugkeer bij de club. Bronnen dichtbij Elsweide melden dat de sterspeler emotioneel werd toen hij bij de club kwam. Dilekci werd namelijk in 2014 ook al Baklava Kampioen met het Elsweide elftal waarin hij toen speelde. Veel leden van Elsweide zien de topspits dan ook graag terugkomen. De speler was zelf vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Ismet Dilekci in 2014

 

ReactiesRelated Articles

Gevaarlijke brandstichter slaat weer toe in Presikhaaf en Geitenkamp

De gevaarlijkste autopyromaan van Arnhem heeft vannacht weer toegeslagen in Presikhaaf en de Geitenkamp. Bewijs is er niet, maar alles

Marcouch: Suikerfeest is normaal een levendig feest, maar nu rustig, in coronatijd.

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft via LinkedIn een boodschap gedeeld met al zijn volgers naar aanleiding van actuele ondwerpen: (foto: archief)

Turkse jongeren uit Arnhem bezoeken eenzame Nederlandse ouderen

Mustafa Kus is misschien wel een echte held. Niet een held die iemand uit het water redt, maar een held